Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Gmail'den gelen mesajları nasıl silerim?
Çok çok teşekkür @Bgyontar
Arkadaşlar kökünden silemiyorum ve yer kaplıyor alam doluyor dolu gösteriyor 6 bin küsür nedir ya bilen varsa acil

Bende de bir sürü bildirim var sürekli geliyor tek tek silmen lazım ki bu çok zor öyle kalacak 😅 9 bin küsur bildirim var sanırım siliyorum öyle kaldı.
Cevap
12Cevap
Tek tek🙄bir saat uğraştım sildim simdi günlük silerim birikmez
gelen mailin en altında muhtemelen mail almak istemiyorsan tıklaman için bir alan bulunur. ikincisi ise gir hesabınla ilgili siteye bildirimleri kapat ya da sadece mail bildirimlerini kapat
İyi de madem maillerine bakmayacaksın neden kullanıyorsun gmail, ara ara silmen gerkeirdi.. toplu silmek yok diye biliyorum, sayfa sayfa 40ar silebilirsin

Benim de öyle
PC'den acin, sol ustten okunmamislari sec'i tiklayin, sonra ortada okunmus say'i secin, voila!
50 50 toplu bir şekilde silebilirsin. 40 dakikanı alır. Hesaplamalarıma göre.
Olmuyor abi öyle tekrar geliyor
Bu fotoğraftaki gibi https://www.hizliresim.com/i69ro8s tüm postaları toplu sil dersen 6000 mail birden silinir. https://www.hizliresim.com/irp213p
Başardım
pc den girip üstteki tiki işaretle tek seferde gider
Ben onları silmiyorum hepsinin ayrı bir anısı var😄
Yandaki yuvarlak içinde olan ikonlara basılı tut silem şeyi çıkar
Düzenleye bas
tğmünü seç e bas
taşı ya bas
çöp kutusuna taşı
sonra da orada tümünü seç
tümünü sil de
Çöpden de siler
Herkes gordu ya maillerini dfkgjdfg
ayarlardan bildirimleri kapatabiliyon boylelikle ordaki o 6 bin de gitmesi lazim diye biliyom...
Tümünü seçip silme yok mu? 6000 mail nereden?
Tek tek seçmen lazım ben öyle sildim uzun sürüyor yorucu
Keske tumunu sil diye bir sey olsa.
Teke teker silmek adami kanser ediyor.
Evet ya
sağa kaydır tabi önce ayarlardan aktif et
Neyi
Tek tek sileceksin başka yolu yok 😅
e postanın üzerine tıkla sil yap sol tuş
Rabia bana mail atin mi demek istiyorsun
Ben pcden yaptım
Tümünü seç ve sil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?