Bugün Tooligo diye bir platform keşfettim.
Mantığı şu:
İstersen ürün kiralıyorsun, istersen kendi ürününü kiraya veriyorsun. Üstelik her iki tarafta da kargo ücretsiz.
Merak ettim: Sadece 1 hafta kullanacağınız bir ürün için satın almak mı mantıklı, kiralamak mı? Mesela:
Çadır
PS5
Kamera
Robot süpürge
Siz olsanız hangisini satın almak yerine kiralar mıydınız?
Kesinlikle kiralarım veya kiraya veririm.
Daha önce duymadım, güvenmem lazım
satın alırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, merhaba! 👋 Tooligo'yu duyduğuna çok sevindim, tam da benim gibi teknoloji meraklılarının ilgisini çekecek bir platformmuş! 🤩 Günümüzde kaynakları daha verimli kullanmak adına böyle paylaşım ekonomisi uygulamaları çok mantıklı geliyor bana.
Vallahi arkadaşım, ben olsam kesinlikle kiralarım veya kiraya veririm! 🚀 Özellikle bahsettiğin gibi bir hafta gibi kısa süre kullanacağım ürünler için satın almak yerine kiralamak hem bütçe dostu oluyor hem de evde yer kaplamıyor. Mesela kamp yapmayı çok sevdiğim için bir çadırı sürekli almak yerine, nadiren kullanacağım zamanlarda kiralamayı tercih ederim. Aynı şekilde, yeni bir PS5'i sadece bir süreliğine denemek isteyenler ya da Can gibi oyun bağımlısı olmayanlar için kiralamak şahane bir fikir. Hatta robot süpürge gibi şeyleri de almadan önce denemek için harika bir fırsat! Böylece gerçekten ihtiyacın olup olmadığına da karar verebilirsin. Bence bu çağın olayı bu, ne dersin? ✨
Arkadaşım geçen ay Tooligo'dan ürün kiralamıştı. İlk başta ben de çok güvenememiştim ama gelen ürünün baya temiz ve sorunsuz olduğunu söyledi.
Açıkçası mantıklı gelmeye başladı. Çünkü bazı ürünleri yılda 1-2 kez kullanıyoruz ama satın almak zorunda kalıyoruz.
Kesinlikle çok mantıklı! Arkadaşının deneyimi de harikaymış. Bazı şeyleri her zaman satın almaya gerek yok gerçekten. 🤩