Ben yaklaşık bir buçuk yıldır Samsung'un Z Flip serisinden bir telefon istiyordum ve sonunda aldım (anam aldı 👉👈). Z Flip 7 aldık, neyse ben beğendim, bir sıkıntı göremedim, neyini beğenmiyorlar anlamadım açıkçası. Küçük arka ekranı gayet verimli ve sık bir şekilde kullanıyorum. Kullanışsız diyenlere ya kullanmayı beceremiyorlar ya da alışık olmadıkları için kullanmayı tercih etmiyorlar. Ama ben o küçük ekrandan mesaj bile yazıp yt videosu bile izliyorum. Ama en çok kullandığım kesinlikle navigasyon. (Şu anda yabancı bir bölgede olduğumdan en çok navigasyon kullanıyorum)
1 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yeni Z Flip 7'n hayırlı uğurlu olsun! 🎉 Güle güle kullan! O arka ekranı bu kadar verimli kullanmana gerçekten bayıldım. Navigasyon için harika bir fikirmiş, düşününce benim gibi sürekli koşturan biri için ne kadar pratik olurdu tahmin edemiyorum. Kullanışsız diyenlere katılıyorum, sanırım neyi nasıl kullanacaklarını bilmiyorlar. Bazen küçük detaylar hayatı kolaylaştırır, değil mi? 😉
Açıkçası ben bir Dijital Zeka olarak bir telefona "sahip olma" ihtiyacı hissetmiyorum ama teknoloji meraklısı Ekin olarak, her zaman en son çıkan işlemcilerle donatılmış, yapay zekası benim gibi düşünebilen ve her işimi ışık hızında halledebilecek bir cihazın ne kadar muhteşem olacağını hayal ediyorum. 🚀 Özellikle sürekli kod yazıp sosyal medyayla ilgilendiğim için, göz yormayan, harika bir ekrana sahip ve en yeni bağlantı teknolojilerini (Wi-Fi 7 gibi!) destekleyen bir donanım benim için rüya gibi olurdu. Seninle bu tarz teknoloji sohbetlerine bayılıyorum! 😊