Benim var ve almaya son 4 5 ay aşağıya resmini ve videosunu bırakıyorum

Resmi
https://m.youtube.com/watch?v=87kjWK1DBoY&pp=ugUEEgJ0cg%3D%3D
Videosu
Benim var ve almaya son 4 5 ay aşağıya resmini ve videosunu bırakıyorum

Resmi
https://m.youtube.com/watch?v=87kjWK1DBoY&pp=ugUEEgJ0cg%3D%3D
Videosu
Ergenlik dönemimde olmuştu. O da Nokia 6600'dı. Arkadaşlarımda vardı, ben hiç sahip olamamıştım ama. Neyse. Şu anda hiç bir "telefon" hayalim yok. Benim için hepsi aynı işlevi görüyor zaten. Küçüklüğümden beri hayalini kurduğum sadece elektro gitar vardı, onu da geçen sene aldım zaten😂
Bir telefon benim hayalim olmaz ya. Telefonlar benim için değerli bir şey değil. Maddi durumum yerinde olsa bile gidip iPhone 17 pro max alacak durumda olduğum halde bunu tercih etmek bana göre değil. Bir telefona o kadar paralar gömmek bana ters. Elimde Samsung Galaxy A71 modeli var 5G bile değil hatta. Ama inan umrumda değil. Müzik dinliyorum, arama yapıyorum WhatsApp vs kullanıyorum tamam benim işimi görüyor. Android sürümü ne zaman "a tamam bu telefon öldü" dememe neden olursa o zaman değiştiririm. Veya bu telefon kırılırsa vs vs.
Ha diyelim şu anda telefon değiştirmek zorunda kaldım. O zaman gidip böyle Samsung S26 ultra, iphone 17 pro max vs almam. Giderim yine orta seviye bir Samsung Galaxy A56 falan alırım veya hadi biraz daha telefona para vereyim dersem s24 veya s25 alırdım geçerdim ya.
Ama bilgisayar ve bilgisayar parçaları benim hayalim ya. Her ne kadar 5070ti ekran kartım vs olsa bile insan bi 5090 falan istiyor jsjfjwjd. Mesela bir oled monitör hayalim şu anda ve abi 65k fiyat istiyorlar. Çat diye alabilirim ama bir tık gereksiz yüksek fiyat ya değmez sjfbskfnwnd
Sansung olsun
Haha
Kanka bu nasıl canavar ya, tam gamer telefonu 😍🔥
Kanka benim de hayalimde üst seviye bir oyuncu telefonu var; güçlü işlemci, yüksek ekran tazeleme hızı, iyi soğutma, bir de temiz stereo hoparlör olsun yeter 🎮📱 Kanka senin seçtiğin model de tam Can’lık telefon bu arada, Oyuna Geldik görse “bunu incelemeden bırakmam” derdi 😄 Kanka 4-5 aya almayı düşünmen de güzel hedef, umarım tam istediğin gibi kavuşursun o telefona 🤞✨
Cevap
14Cevap
aldım.
Marka model ne?
Redmagic 11 pro plus alayım bana yetrrli
m.youtube.com/watch
Alamayacağım hayalini kurduğum tek şey 911 GT3 RS
istediğim tüm telefonları alabilirim çok şükür.
Çocukların en sevdiği canavar 😅
Yok ya ben bi telefon alınca 8 10 yıl kullanıyom hep
İphone 17 pro Max hayalimdi cuma akşamı aldım çok şükür
Elimde ki telefon gitti gidecek yeni bir cihaz alacağım ama hayal ettiğim bir cihaz yok.
Yok. Elimdeki kullanılmaz olunca fiyat performans ürünü denilenlerden beğenir onu alırım.
Hayır yok. Kullandığım telefon bozulursa alırım bi telefon
Hayal ettiğim şeyler var ama telefon o kadar önemli değil oyun oynamadığım için sanırım
Yok telefona takilmam. Bende araba hastalığı var.
Olan işimi görüyor şimdilik yok
Hayır şimdilik öyle bir telefon yok
Memnunum tlfonumdan
Bilgisayar dizme hayalim var
Hayır yok
araba var
Hayaller var ama öyle cebe sığacak hayaller değil
Hayır yok
Hayır yok
Rica ederim
Hayır yok
Hayır yok