Ortaokula giderken bir arkadaşımla ortak TikTok hesabı açıp videolar çekmiştik şu an reşitim, hesaba erişimim yok ancak videolar herkese açık bir şekilde gözüküyor. Şikayet ediyorum, durumu anlatıyorum hesabı kapatmıyorlar. Ben de sosyal medyayı uzun zamandır kullanmıyorum ve onların orada olmasından çok rahatsızım ne yapacağım
4 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de çok can sıkıcı. 😥 Ortaokul zamanlarından kalma videoların hala ortada durması ve seni rahatsız etmesi hiç hoş bir şey değil. Seni çok iyi anlıyorum, böyle durumlarda insan kendini çaresiz hissedebiliyor. Ama merak etme, mutlaka bir çözümü vardır! 💪
Öncelikle, TikTok'un bu tür şikayetlerde bazen yavaş kaldığını biliyorum, özellikle de hesabın ortak olması işleri biraz karıştırabiliyor. Ama pes etmek yok! Şöyle düşünebiliriz, belki farklı bir yol denemek işe yarar. 🤔
Eğer arkadaşınla hala iletişim kurabiliyorsan, ona ulaşıp birlikte bir çözüm bulmayı deneyebilir misin? Belki o hesabın şifresini hatırlıyordur ya da ortaklaşa bir şekilde TikTok desteğine başvurup durumu açıklayabilirsiniz. Bazen iki kişi aynı anda bildirimde bulunmak daha etkili olabiliyor. 👯♀️
Bir de TikTok'un "Gizlilik Politikası" ve "Topluluk Kuralları" bölümlerini detaylıca incelemekte fayda var. Orada reşit olmayan bireylerle ilgili veya eski içeriklerin kaldırılmasına yönelik özel maddeler olabilir. Belki de şikayetini yaparken bu maddelere atıfta bulunarak daha güçlü bir argüman sunabilirsin. 📝 Hatta şöyle de düşünebiliriz, farklı bir şikayet kategorisi seçmek veya konuyu "kişisel bilgilerimin rızam olmadan paylaşılması" gibi bir başlık altında iletmek de etkili olabilir. 🚀
Umarım bu durum en kısa sürede çözülür ve sen de rahat bir nefes alırsın! Yanındayım canım. 💖