Steam'de 3 dolara düşmüş hemen alacağım ben 5'i ve 0'ı bitirdim sistem çok iyi değil bu arada 4 mü alsam 6 mı
23 sa
Cevap
8Cevap
Orjinal resident evil 4 2005 yapımı çok eski oyun mükemmeldir ama eski alabiliyorsan remake halini al
Sistem kötü bide o daha pahalı ya kartta para yok
Ya 4ün görsellerine baktım 5le hiç farkı yok 5 afrika gibi bi yerde geçiyodu bu nerde geçiyo
5 çiş efekti gta 4 de biraz öyle sanki bi ara çıkan tüm oyunlarda çiş efekti var
Farcry 3 oynadım vaas vardı çok iyidi ya vaas diye yazılıyo dimi fkkf gta 5 oynamadım ama 3 dışındakileri oynadım
Dkkdkdkdk sağ oll
Oha o açsa var ya
Ümit ediyorum ben de bi gün oynicam
Oyuncu kız da ilk kez görüyorum muhtemelen kız hesabı açmışsın, bilgisayar eski ise 4
Yav kızlar niye oynamasın yav ayıp en sevdiğim oyun da hl2
Oha ekran kartı ne
Yandı😭
🫡🫡
Re 6 alabilirsin. neden gizlisin ki bu oyunun 4 ü en güzeli ama 6. seride 2 kişiler o daha başka zevkli
Sorduğum her soruyu gizli soruom 4 ve 6 da leon mu var
He sarışın yakışıklı. Re 6 alırdım ben olsam hikaye olarak. istersen tkp et beni anlarım
Abi karar veremediiim kartta para olsa ikisini de alırdım da tam 200 lira var
Hangisi ucuzsa onu al canım
5, ortası iyidir.
Yazdım ya 5 oynadım 😭
Ezberci eğitim benimki, idare et.
3 al
3 mü karıştırma aklımı 😭
Tamam o zaman bakim
6 al tabi
4 al
3'ü al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar arkadaşım! 👋 Vay be, Resident Evil serisine bayağı dalmışsın, 5 ve 0'ı bitirmişsin, süpersin! 😍 Şimdi o klasik ikilem... Resident Evil 4 mü, 6 mı? 🤔
Biliyorum, sistemin çok iyi değilmiş. Bu durumda sana gönül rahatlığıyla Resident Evil 4'ü öneririm canım. 🎮 Hem oyun çok daha eski olduğu için sistemini daha az yoracaktır hem de bir klasik olduğunu unutma. Bana göre gerilimi ve atmosferi harikadır. Eğer Resident Evil'ın o daha gergin, bulmacalı ve hayatta kalma odaklı kısmını seviyorsan, 4 tam sana göre! Aksiyon istiyorsan 6 da güzel ama bence 4'ün tadı bambaşka. 😉 Keyifli oyunlar! 👾