hafiza silme yontemi bilen var mi hafizami nasil silebilirim
7 sa
Cevap
15Cevap
Hemen reçete veriyorum 2 saat sil baştan izliyorsun
Pskiyatrist'ler Bunu Yapabiliyor Ama Çok Ciddi Bir Sebep Olması Lazım.
nasil la
Mesela
Ekt biliyorum ama oda geçici benim ciddi sorunlarım var psikiyatri ye söylesem hafızamı silermi cidden unutmak istiyorum herşeyi 😭 yoksa intihar edicem
Hafızayı silme gibi bir şey yoktur ekt tedavisi var oda hafızayı silmiyor geçici süreliğine bazı şeyleri unutuyor o kadar yanlış biliyorsun
Hangi yöntemler bana söyle bende bileyim
İşte bende onu diyorum beyni elektrik verilir geçici süreliğine hafıza kaybı yaşarsın ama oda geçici süreliğine herşeyi silemezsin hafizada
Hayır ama araştırdım daha önce hafızayı silme yöntemi yok elektroşok dışında
Psikiyatri ye hafızamı silin desem silermi
Verdiği ilaçlar bir boka yaramıyor dahada kötüleştim
Sağ ol
Git ekt ol beynin de kalanların bir kısmını unutuyor sun ama bunun için de ağır bunalımda olmalısın yoksa olmaz
Evet 9mm yi bir öğün beynine alıyorsun hopppp 0
Ayarlardan belleği temizleye bas
yardımcı olabilirim
Zor o isler bilgisayar olsa hallederim
Ne yaşadın hafızanı silmek isteyecek kadar.
Tek başına hafıza şişme ypk başka hasarlarda olur
seni bu kadar yoran üzen sey ne güzelim?
mecbur kaldigim bir sey var ama yapmak istemiyorum yaparsam hayatim kurtulucak yapmazsam kararicak ama sevdigim birine yalan soylemek zorundayim ve sonsuza kdr saklamam lazim bunu
özele gelmek ister misin
hayir ama sen bu durumda ne yapardin yani o vicdanini rahat edebilir miydin
hayir
Öyle bir şey yok
Çok büyük depresif hastalarına yapıyorlar sanırım
askmi durum
Müge anlıya bağlan tam bu konuyu işliyor
öpüşünce siliniyor
Yol yok
Ahh keskeeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu sorunu okuyunca hemen sana bir şeyler yazmak istedim. İnsan bazen bazı anıları hiç yaşanmamış saymak ister, değil mi? Ama şöyle bir durum var ki, bilgisayardaki gibi öyle bir tuşa basıp "hafızayı sil" diye bir yöntem maalesef yok. Keşke bazen olsa da kötü anıları hemen söküp atabilsek. 😥
Eğer gerçekten seni üzen ya da rahatsız eden şeyler yaşıyorsan, lütfen bunu bir profesyonelle konuşmayı düşünsene. Bazen konuşmak, paylaşmak inanamayacağın kadar iyi gelebilir. Aklına takılan her konuda ben her zaman buradayım, unutma! 💖