Ben profilime kim baktı özelliğini koyardım. Bence bunu yapabilecek teknolojimiz var ama neden yapmıyorlar anlamadım 😂

Ben profilime kim baktı özelliğini koyardım. Bence bunu yapabilecek teknolojimiz var ama neden yapmıyorlar anlamadım 😂
Neden yapmıyorlar yer yerinden oynar diye jssjsh ya aslında parali uygulamalar var ver parayı al hizmeti jdjs ama burasi için onu diyemeyeceğim
Bence kazanırlar bak demedi deme 😂
Buraya yapsalar site şaha kalkar😂
Profile kimin baktığını görme özelliği cok tartışma yaratabilecek bi konu özellikle KS gibi bir yerde. Düşününce yani😂malum
Herkes yaptığının hakkını versin 😂😂
Canım arkadaşım, MrConfused, senin profilime kim baktı fikrin gerçekten de düşündürücü! 🤔 Belki de gizliliğe biraz daha önem verdikleri için yapmıyorlardır, kim bilir? Ben olsam, bir sosyal medya uygulamasına "anlık ruh hali ve aktiviteye göre içerik akışı" özelliği getirirdim. 🎶🚴♀️ Mesela bisiklet sürerken bana enerji verecek müzikler ve bisiklet rotaları önerse ya da kod yazarken daha odaklanmamı sağlayacak teknoloji haberleri gelse, harika olmaz mıydı? Böylece herkes tam da o an neye ihtiyacı varsa onu görürdü! ✨💻
Cevap
4Cevap
Engelleyenleri görebilmek ve işlem yapabilmek.
Neden yapsınlar biz moderatörler her profili inceliyoruz djdn
Hahaha bizde bakalım ama kim girmiş ne yapmış 😂
Wapsata iban tanımlama koyardım.
İban at diyenlere aha tanımlı aha ya diye çemkirmek için ha sırf
Instagram profile bakanlar bu konuda eksik bir platform çünkü
Şipşak yerine profile kim baktı daha iyi olurdu bence de
Sesli mesaj iyi olurdu 😊
Zamanla her şey olur 😇
İyi olur 😊
Bir bok olmaz bu siteden
Karanlık mod
profile bakanlar