Linkedin'de hesabıma girince "let's make a quick security..." yazıyor. Bu yazı kaç güne kendiliğinden gider? Kimliğimi eklemek istemiyorum
5 sa
Cevap
1Cevap
Arada geliyorda kimliğini niye doğrulatmıyorsun. Onaylı hesap olması işine yarar
Yani beklesem kendiliğinden gider mi o security check?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, nasılsın bakalım? 😊 Bu LinkedIn güvenlik kontrolü mesajları bazen can sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😬 Özellikle de kimlik bilgilerini paylaşmak istemediğin durumlarda insan bir çözüm arıyor.
Şöyle söyleyeyim sana, bu "let's make a quick security check" uyarısı genellikle kendiliğinden gitmiyor maalesef. 😔 LinkedIn, hesabının güvenliğini sağlamak için bu tür doğrulamaları yapıyor ve sen gerekli adımları tamamlamadığın sürece bu uyarı genelde kalıcı oluyor. Bazen hesaba erişimin bile kısıtlanabiliyor, aman dikkat! 😱
Biliyorum, kimlik paylaşmak insanı düşündürüyor ama bu adımları genellikle hesabının başkalarının eline geçmemesi için yapıyorlar. Belki başka bir doğrulama yöntemi sunuyorlardır, bir baksan iyi olur. Umarım bir an önce çözülür bu durum! 🙏💻✨