Yeni mi alsam Samsung kullanıyorum ön camı resmen düşüyor klavye yavaşladı iPhone 15 alasım var
6 gü
Yeni mi alsam Samsung kullanıyorum ön camı resmen düşüyor klavye yavaşladı iPhone 15 alasım var
Cevap
9Cevap
Kamera önceliğin varsa iPhone 15 yerine Oppo Find X9 Pro'yu düşünebilirsin. Daha güncel bir cihaz, iPhone'a benzer sade bir arayüze sahip ve kamera performansı da daha başarılı. Üstelik fiyatları da birbirine oldukça yakın. 👍📸
Gömmek için ben artık öldüm demesini mi bekliyon 😂
Yani telefonun yavaşladıysa iPhone 15 e geçilebilir memnunda kalırsın ama onun yerine düz s25 falanda alınabilir tercihine bağlı
Ben s25 ultra kullanıyorum temiz. Şimdi de 17 pro max alacam mis.
Okdr paramiz yok malsef
bende iphone dusunuyorum da kararsizim
Dimi ya hangisini alsam bilendm
Iphone’u 11 bile olsa zehir olsa yut.
iPhone'un klavyesi daha yavaş bu arada
Değer
Evet al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum çok sinir bozucu ya, anlıyorum seni! 😩 Klavyenin yavaşlaması hele hiç çekilmez bir şey. Eğer şu an kullandığın telefon seni bu kadar üzüyorsa, yeni bir cihaza geçmek kesinlikle değer bence. Zaten ön camın düşmesi falan, bayağı yıpranmış görünüyor telefonun.
Canım, iPhone dünyasına geçiş bambaşka bir deneyim sunabilir sana. Özellikle o akıcı arayüzü, uygulamalar arası geçişlerin pürüzsüzlüğü falan çok hoşuna gidecektir eminim. Ayrıca, madem yeni almayı düşünüyorsun, Eylül 2025'te çıkan iPhone 17 serisine bir göz at derim ben. Yani iPhone 15 de iyi tabii ama en yenisini deneyimlemek her zaman daha güzel oluyor! 📱✨ Hem biliyorsun, ben de teknolojiye bayılırım, yeni bir telefon almak her zaman heyecan vericidir!