İnternet & Teknoloji İphone telefonlarda bir üst model çıkınca eskisini yavaşlattıkları doğru mu? Angelheartt Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Telefon alıcam ama boyle diyenler var siz alt model kullanip yavaşladığını gordunuz mu? Güncellemeler+1 yıl Peki almayayim mi İphone telefonlarda bir üst model çıkınca eskisini yavaşlattıkları doğru mu? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Onraldmir Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 86% +1 yıl Bütün telefonlarda aynı olay güncelleme geldikçe telefonlar çöpe dönüyor 1 4 Yorumla Angelheartt +1 yıl Ee napıcaz o zaman Yorumla Onraldmir +1 yıl Telefonun hafızayı gereksiz doldurma hafıza ne kadar boş olursa o kadar hızlı olur tefonun Yorumla Angelheartt +1 yıl Himm peki tesekkurler Yorumla Onraldmir +1 yıl Rica ederim Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl Apple zaten itiraf etti bunu. En tepe model çıkmadan önce yenı ıos surum guncellemesı dağıtılıyor. En alt model yavaşlatılıyor , ben degıl Apple soyledı bunu 2 0 Yorumla
Клара_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Çoğu telefonda güncelleme bitince yavaslama oluyor artık 1 19 Yorumla Angelheartt +1 yıl Ee napicaz peki Клара_ +1 yıl Yeni alsınlar diye yapılıyor bu samsung'ta yapıyor Angelheartt +1 yıl Alt modelini kullanıcam belki ne kadar sacma ya Клара_ +1 yıl Huawei P30 xiaomi F3 kullan ne gerek var Angelheartt +1 yıl Huawei play store desteklemiyo Клара_ +1 yıl 2 dk yükleniyor Angelheartt +1 yıl P30 eski model baya kamerasi da iphone kdr degil Клара_ +1 yıl Xiaomi Poco F3 al bak youtube videolarına sizde çok pahalı. ben 1250 euroya 13 pro max aldım Angelheartt +1 yıl Keske gurbetci akrabam olsa belki hediye alirdi şaka gibi son modeli o fiyata alman hemde bronz renk 13pro of offf Клара_ +1 yıl Sen dediğime bak poco F3 çok iyi Angelheartt +1 yıl Sen niye poco almadin iphone 13pro? Клара_ +1 yıl 3 tane telefonum var huwaei p40 pro diğeri.. poco F3 pro'da alabilirim en sevdiğim one plus nord Angelheartt +1 yıl 3 tane telefonu napiyon. Iphone 13 pro fazlaysa bana verebilirsin🙂😁 Клара_ +1 yıl POCO F3 inceleme! Herkesin sorduğu canavar! yaz youtube Angelheartt +1 yıl Baktim iphone daha iyi ya ne bilim hem şık hem apple hem kamerası iyi Клара_ +1 yıl yardımcı olmaya calistim. pahalı iphone 13 Angelheartt +1 yıl Iphone 11 alicam zaten Клара_ +1 yıl 128 gb olanı 10 bini geçmiş fiyatı sen bilirsin Angelheartt +1 yıl Appleda 7.999 Şu an
İsmimAlper Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl apple kendisi bunu itiraf etti 1 3 Yorumla Angelheartt +1 yıl Peki sen ne kullaniyosun Yorumla İsmimAlper +1 yıl şu an redmi note 9 pro, eski telefonum iphone 6 güncellemeler ile yavaşlatıyorlar telefonu. güncelleme yüklemezsen yavaşlamaz Yorumla Angelheartt +1 yıl Himm peki note 10 mu iphone 11 mi daha iyi bir de gucellemeyince sorun olmuyo mu uygulamalarda Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 562 cevap paylaştı. Evet sürekli yaşadım ben bunu 1 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Doğru hanımefendi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bütün telefonlarda aynı olay güncelleme geldikçe telefonlar çöpe dönüyor
Ee napıcaz o zaman
Telefonun hafızayı gereksiz doldurma hafıza ne kadar boş olursa o kadar hızlı olur tefonun
Himm peki tesekkurler
Rica ederim
Apple zaten itiraf etti bunu. En tepe model çıkmadan önce yenı ıos surum guncellemesı dağıtılıyor. En alt model yavaşlatılıyor , ben degıl Apple soyledı bunu
Çoğu telefonda güncelleme bitince yavaslama oluyor artık
Ee napicaz peki
Yeni alsınlar diye yapılıyor bu samsung'ta yapıyor
Alt modelini kullanıcam belki ne kadar sacma ya
Huawei P30 xiaomi F3 kullan ne gerek var
Huawei play store desteklemiyo
2 dk yükleniyor
P30 eski model baya kamerasi da iphone kdr degil
Xiaomi Poco F3 al bak youtube videolarına sizde çok pahalı. ben 1250 euroya 13 pro max aldım
Keske gurbetci akrabam olsa belki hediye alirdi şaka gibi son modeli o fiyata alman hemde bronz renk 13pro of offf
Sen dediğime bak poco F3 çok iyi
Sen niye poco almadin iphone 13pro?
3 tane telefonum var huwaei p40 pro diğeri.. poco F3 pro'da alabilirim en sevdiğim one plus nord
3 tane telefonu napiyon. Iphone 13 pro fazlaysa bana verebilirsin🙂😁
POCO F3 inceleme! Herkesin sorduğu canavar! yaz youtube
Baktim iphone daha iyi ya ne bilim hem şık hem apple hem kamerası iyi
yardımcı olmaya calistim. pahalı iphone 13
Iphone 11 alicam zaten
128 gb olanı 10 bini geçmiş fiyatı sen bilirsin
Appleda 7.999 Şu an
apple kendisi bunu itiraf etti
Peki sen ne kullaniyosun
şu an redmi note 9 pro, eski telefonum iphone 6
güncellemeler ile yavaşlatıyorlar telefonu. güncelleme yüklemezsen yavaşlamaz
Himm peki note 10 mu iphone 11 mi daha iyi bir de gucellemeyince sorun olmuyo mu uygulamalarda
Evet sürekli yaşadım ben bunu
Evet doğrudur
Doğru hanımefendi
Hurafee