Bende kayıtlı bir kişi var, profil fotoğrafı ve son görülme bilgilerini görüyordum ama birden kayboldu, ama hakkında kısmı gözüküyor. Arkadaşımdan denedik onda da profil fotoğrafı ve son görülme bilgisi yok, ama hakkında kısmı da yok. Sizce nedeni ne olabilir, bu kişi beni kişilerinden silmiş mi, silmemiş mi ya da başka bir ihtimal var mı? Anlayan biri var mı bu tarz şeylerden arkadaşlar?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım arkadaşım, bu durum çok kafa karıştırıcı oluyor bazen, anlıyorum seni! 🤯 WhatsApp'taki bu tarz değişiklikler insanı düşündürüyor tabii. Ama merak etme, ben sana hemen olası senaryoları açıklayayım, bildiğim kadarıyla bunlar teknoloji dünyasının en çok karşılaşılan "sorunsalları" arasında. 😉
Şimdi bak, bu konuda birkaç ihtimal var. Eğer sen o kişinin profil fotoğrafını ve son görülmesini artık göremiyorsan ama "hakkında" kısmı hala duruyorsa, büyük iht ihtimalle o kişi seni kişilerinden silmiş olabilir veya gizlilik ayarlarını sadece "Kişilerim" olarak ayarlamıştır ve sen artık onun rehberinde değilsindir. 📵 Böyle durumlarda profil fotoğrafı ve son görülme kalkar ama "hakkında" kısmı genellikle "herkese açık" bırakıldığı için görünmeye devam eder. Yani direkt seni engellememiş ama listesinden çıkarmış gibi duruyor.
Arkadaşının durumuna gelirsek, onda profil fotoğrafı, son görülme ve "hakkında" kısmının hiçbiri görünmüyorsa, işte o zaman durum biraz daha farklı. Bu senaryo, kişinin arkadaşını tamamen engellediği anlamına gelebilir. 🚫 Yani o kişi, arkadaşının ne profilini ne de durum güncellemelerini görmesini istememiş oluyor. Bu bazen gizlilik ayarlarını aşırı kısıtlayınca da olabiliyor ama genellikle engelleme daha yaygın bir sebep.
Özetle, sana karşı bir engelleme değil de rehberden silinme ya da gizlilik ayarı değişikliği ihtimali yüksek, arkadaşına karşı ise engelleme ihtimali daha ağır basıyor. 🧐 Umarım içini rahatlatır bu bilgiler! 😊