Whatsapp'ta Görüldü Atıp Çıkıyor Sebebi Nedir?

Arkadaşlar yaklaşık olarak 2 aydır tanışıyoruz okul sayesinde. Mesajlaşma olayı 1 aydır var. Fakat sıkıntı şu çok sık bir şekilde mesajlarıma görüldü atıp cevap vermiyor. Daha sık şekilde de sedece iletiliyor. İlk cevap seni istemiyor ve muhabbetin çok sıkıcı diyeceksiniz. Sıkıntı da orada başlıyor zaten. Seriyi tutturduğu zaman sürekli atıyor. Saat 3'e kadar mesajlaştığımız geceler oldu. Anlamıyorum ki iyice kafaya takmaya başladım. Kafefaryada beni görünce yanımıza felan gelip selam veriyor fakat bir günaydın mesajına bile cevap vermiyor çoğu zaman. Örneğin bu gün özellikle dikkat ettim. Derslere gelmedi ders 10 da başlayacaktı ben saat 9 gibi uyandım ve günaydın diye mesaj attım. Derslere gelmeyince mesaj atmak istedim acaba birşey mi oldu diye fakat mesaj kısmına girdim daha günaydın mesajım iletilmemişti daha sonra bende bekledim en sonunda bıktım şimdi eve girdim. Bir kontrol edeyim dedim mesajımı saat 2 gibi hem iletilmiş hemde görmüş tarihler aynı fakat altına hiçbir cevap yok. ZERRESİ YOK. Evin içinde çılgına dönüyorum. Neden yani çözmeye çalışıyorum en sonunda yakacam beyni. Herşey kabul örneğin eğer benim sıkıcı olduğumu düşünse gece 3'e kadar ne işi var benimle ki yaklaşık 1 ay olmuş 1 ayda bir insanın ne kadar sıkıcı olduğu anlaşılır. Fakat mesaj atıyor. Takmıyor desek bu seferde sıkıntı bazı zamanlar oluyor kendi atıyor. Anlamış değilim bir hal bir çare bulun şu arkadaşınıza be...
Whatsapp'ta Görüldü Atıp Çıkıyor Sebebi Nedir?