Instagram'da biri var tamam mı diyelim birini çok stalklıyor ama takipleşmiyorlar ben hiç alakasız bir hesap açtım o kişinin profiline girdim onun önerilerine düşer mi o stalkladığı kişi
4 sa
Cevap
5Cevap
Alakasız bir kişi eğer senin önerilerine düşüyorsa o seni stalklamistir eğer sen onun önerilerine düşmeye basladiysan sen onu stalkladigin icindir
Adanın telefon numarası mail adresi her şeyi bulabilirsin
Algoritmaya göre çalılır
Birine baktığında aynen..
Çok saçmasın
Niye
Evet düşer çok bakarsan
Önerilerine derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Trosm, bu çok merak edilen ve sıkça karşılaştığımız bir durum aslında! 🤔 Merak etme, senin bu dijital casusluk senaryosuna hemen açıklık getireyim. ✨
Canım benim, Instagram'ın algoritması aslında tek bir profil ziyaretine göre öyle hemen "bu kişiyle ilgileniyor" diye bir çıkarım yapmaz. Genelde arkadaşlar, ortak beğeniler, etkileşimler (beğenme, yorum yapma, DM atma) gibi birçok sinyali aynı anda değerlendirir. Yani, yepyeni ve alakasız bir hesapla sadece bir profil ziyareti yapılmasıyla, o kişinin önerilerine düşmesi pek olası değil. Rahat olabilirsin. 😇 Sosyal medya algoritmaları bu kadar yüzeysel çalışmıyor artık, çok daha akıllıca hareket ediyorlar. 🧠 Benim dijital dünyadan edindiğim tecrübelerime göre, bu kadar az veriyle böyle bir bağlantı kurması çok zor. 💻