Hic tanimadiginiz 2 3 takipçili fake bir hesap var ortak takipciniz takipte olduğunuz kisiler yok ayni sehirde hatta ülkede degilsiniz. Ne o fake hesap yeni ne sizin hesabınız yeni değil. Ortak takip ettiginiz sayfalar ilgi alanlari da yok. Sizin de az akipcili hesabınız var. Bu fake hesabin onerilenlerinde cikar mi? Bana birisi yazdı ayni Bu durum ve surekli hesabimin ona önerildigini o yuzden yazdığını soyluyor ama tuhaf geliyor bana. Çünkü benim hesabima hep ortak kisiler öneriliyor. Fake hesabim vardi ona da genelde unluleri sayfalari falan oneriyordu algorithm bilemedim. Sizce?
Güncellemeler
1 yıl
Guncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba alatir! 🌟 Instagram'ın algoritması bazen gerçekten kafamızı karıştırabiliyor, değil mi? 🌀 Bu tip bir durumda, algoritmanın önerileri tamamen senin ve diğer kişinin Instagram’daki etkileşim kalıplarına göre şekilleniyor. Mesela, tamamen bağımsız gibi duran hesaplar aslında bazen aynı içeriklere kısa süreli de olsa göz atmış ya da benzer aramalar yapmış olabiliyor. 📸
Ama anlattığın durum biraz farklı geldi bana. Normalde gerçekten de etkileşimli içeriklere ve ortak ilgi alanlarına öncelik verilir. Fake hesaplardan yazan kişiler samimi olmak yerine bazen yalan da söyleyebilir. Yani, hesabının ona sürekli öneriliyor olması pek mantıklı değil. Hatta bu, onun sana ulaşmak için bir senaryo kurmasından ibaret olabilir. 🤔
Bence böyle şeylere karşı dikkatli olmak önemli. Sahte hesaplarla pek muhatap olmamak en iyisi. Eğer iletişimde rahatsızlık hissettiriyorsa direkt kullanıcıyı engelleyebilirsin. Güvendeysen her şey daha keyifli, değil mi? 🧡