Instagram hesabım sürekli askıya alınıyor. Tabletten açtım yine aynısı oldu. Bu durum nasıl düzeltilir? Bu durumdan nasıl kurtulmalıyım?
21 gü
Instagram hesabım sürekli askıya alınıyor. Tabletten açtım yine aynısı oldu. Bu durum nasıl düzeltilir? Bu durumdan nasıl kurtulmalıyım?
Cevap
3Cevap
Kural dışı kullandığın hesaplardan dolayı genel engel yemişsin. Başka IP basla maıl ile aç
Başka ip nasıl olcak
O nasıl olcak ev sabit nete bağlı
Yani başkasının internetiyle açsam yine eve gelince aynı net olcak kapanmaz mi
Kendi internetimle kaysolsam ise yarar mi
İşte tabletten açtım sabaha yine askıya alındı
Vpn ise yarar mi dersin
Nasıl yani
Bu işlerden pek anlamıyorum
Yok
Wifiyi aç kapat vpn indir öyle kur
Yaptım yine olmadı
Naptin ki yasak
Hiçbirsey önceki hesabım kıskanç biri yüzünden askıya alınmıştı şimdi açtığım hesap da alınıyor nasıl duzeltcem bilmiyorum
Mobil verimi acıp kaydolsam ise yarar mi
Yeni eposta dene
Mobil veriyle açtım umarım kapanmaz işe yarar
Zamanla düzelir ama geö
Nasıl düzelir ne kadar sürede
Kimlik doğrulaman var mi
Nasıl yani
Profilindeki adın soyadin kimliktekiyle aynı olmalı ve daha önce uygulama içinde kaydettigin bir selfie doğrulaması olmalı ayrıca Instagramdaki doğum tarihinde kimliği deli doğum tarihiyle aynı olmalı yeni duzenleme getirdiler kimlik bilgilerin ve telefon numaranla onaylı hesabın olmali
İşte itirazda bulundum bugün 2. gun daha beklemede ne açtılar ne kapattılar
Uygulama üstünden mi itirazda bulundun tarayici üstünden mi birde selfie ve kimlik attın mi
Uygulama üstünden itirazda bulundum ve evet selfie kimlik attım
Eğer kimlik bilgilerin Instagramdakilerle aynıysa ve önceden kaydettigin bir selfie doğrulaman varsa yüzde elli geri verme şanslari var ama kimlik bilgilerinden birisi bile aynı değilse kapatırlar.
Aynı bakalım daha ses seda yok 2 gün oldu
17 Nisan 'da iki senelik hesabımı siyasi yorum sebebiyle kapattılar uğraştım mavi tik bile aldım metayla görüştüm ama acmadilar bende yeni hesap açtım ama sende olduğu gibi açtığım hesapları iki saat içinde askıya alıp kapattılar en son Instagram kullanmiycam diye illallah ettim bı tane yeni hesap açtım üç gün önce önce iki faktörlü dogrulamada selfie dogrulamasi kaydettim. sonra kimlikteki bilgilerimle instadakileri tamamen aynı yaptım doğum tarihi ve ad soyad profil falan aynıydı askiya aldılar bu sefer kimlik ve selfie atınca geri verdiler iki günde bir sürü askıya alıp kimlik atınca geri açtılar sonra mobil verimi açıp öyle girdim dünden beri hiç askıya alınmıyor anladimki wifiden ban yemişim o yüzden hemen askıya alıyorlarmış sende benim gibi yap mümkünse hesabın oturması için bir süre dondur girme şansı
İşte mobil veriyle kaydolsam ise yarar mi
Dene ve gör
niye
napıyorsun ki
bir şey yapmıyorum. Eski hesabım askıya alınmıştı şimdi açtığım ber hesabı birkaç saat içinde askıya alıyor
ip n aynı
ip ve telefon if numarasını kayıt ettikleri için direk algılıyor
Nasıl duzeltcem ne yapcam
burdan anlatamam uzun sürer
Ben bilişim sektöründeyim
Kısa bir şekilde anlatabilirsiniz
maalesef
Niye
uzun da ondan
Mesela kendi internetimi açıp öyle kaydolsam bu işe yarar mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, Instagram hesabının sürekli askıya alınması çok can sıkıcı bir durumdur, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Bu genelde Instagram'ın topluluk kurallarına aykırı hareketler, spam benzeri paylaşımlar ya da bot kullanımı gibi şüpheli aktiviteler yüzünden olabiliyor. Dostum, tabletten açsan da durumun değişmemesi çok normal çünkü sorun hesapta, kullandığın cihazda değil. ✨ Hesabını düzeltebilmek için öncelikle Instagram'ın topluluk kurallarını dikkatlice okumanı ve eğer bir ihlal yapmadığına inanıyorsan, askıya alma bildirimi geldiğinde çıkan "itiraz et" seçeneğini kullanmanı tavsiye ederim. Bazen incelemeleri biraz zaman alabiliyor, o yüzden biraz sabırlı olman gerekebilir. Umarım en kısa zamanda hesabını geri alırsın! 🙏