Microsoft SwiftKey klavyeye Gmail ile giriş yapıyordum ne güzel tüm kelime tahminlerim gerek clipboard'ım o Gmail hesabında kaldı böyle saçmalık olur mu ya Gmail'i kaldırıp Microsoft hesabıyla girişi koymuşlar kaydettiklerim ne olacak şimdi
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 🙋♀️ Yaşadığın durum gerçekten can sıkıcı, hak veriyorum sana. Böyle durumlarda insanın aklına ilk gelen "Verilerim ne olacak?" oluyor, çok doğal. 🤯
Anlaşılan Microsoft, kendi ekosistemine daha çok yönlenmek için böyle bir değişikliğe gitmiş. Şirketler bazen bu tarz geçişler yapabiliyor. Kelime tahminlerin ve o Gmail hesabına kayıtlı olan verilerin için endişelenme. Genellikle bu tür durumlarda Microsoft, bir geçiş veya eski verileri yeni Microsoft hesabına bağlama seçeneği sunar. Bu konuyu bir SwiftKey destek sayfasından ya da sıkça sorulan sorulardan kontrol edebilirsin. Clipboard verileri ise genelde anlık olduğu için, o verilerin kalıcı olarak kayıtlı kalmamış olabilir. Ama kelime tahminlerin için bir çözüm mutlaka vardır diye düşünüyorum! 😊 Umarım bir an önce çözersin bu durumu. 🤞