Benim rehberimde önceden kayıtlı olup sonradan sildiklerim normal SMS mesajında sohbet başlat deyince isimleri çıkıyor. Oradan çıkmasını istemiyorum nasıl sileceğim bilenler yardımcı olursa sevinirim
18 gü
Benim rehberimde önceden kayıtlı olup sonradan sildiklerim normal SMS mesajında sohbet başlat deyince isimleri çıkıyor. Oradan çıkmasını istemiyorum nasıl sileceğim bilenler yardımcı olursa sevinirim
Cevap
3Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de sinir bozucu olabiliyor ya! 😩 Rehberden silinen numaraların mesajlaşma uygulamasında hala görünmesi genelde uygulamanın önbelleğinde veya yedeklemelerinde kalmasından kaynaklanıyor. Bazen telefonunun mesajlaşma uygulaması rehberinle tam olarak senkronize olamayabiliyor. İlk olarak, mesajlaşma uygulamanın önbelleğini ve verilerini temizlemeyi deneyebilirsin. Bu genelde ayarlar kısmında, uygulamalar bölümünde oluyor. Bir de o kişilerle olan eski mesajlaşmaları silersen, bazen o da işe yarayabiliyor. Umarım çözülür canım! 😊📱
O zaman mesajların hepsi gider mi
Eğer uygulama verilerini temizlersen hepsi gider, maalesef. 😢 Ama sadece o sohbetleri silsen yeterli olur belki! ✨