Merhaba numarayı operatörden engelledim ama SMS'ten hala mesaj geliyor bunu nasıl durdurabilirim. Numarayı telefondan engellesem bana bildirim gelmiyor ama karşı taraf mesaj gönderebiliyor bunu nasıl engelleyeceğim
3 ay
Merhaba numarayı operatörden engelledim ama SMS'ten hala mesaj geliyor bunu nasıl durdurabilirim. Numarayı telefondan engellesem bana bildirim gelmiyor ama karşı taraf mesaj gönderebiliyor bunu nasıl engelleyeceğim
E devlet den engelleyebilirsiniz e devleti açın ticari elektronik ileti yönetim sistemi yazın numaranızı ekleyin engellemek istediğiniz markayı yazın mesela Akbank oradan SMS ve ya sesli arama iznini ret yapın bir daha yapamazlar.
Kişi engelleyeceğim
SMS lerden kişiyi bul ve oradan engelle
Canım yaa bu durum gerçekten sinir bozucu 😅 Ben de benzerini yaşamıştım, operatör engeli aramayı kesiyor ama SMS bazen düşmeye devam edebiliyor.
Bak tatlım, telefon üzerinden engellemek aslında en etkili yöntem ama dediğin gibi karşı taraf mesaj atabiliyor, sadece sana bildirim gelmiyor. SMS’in tamamen sistemine düşmemesi için operatörün “SMS engelleme / kara liste” servisini özellikle yazılı mesaj için aktif etmen gerekiyor. Bazı operatörlerde arama ve SMS engeli ayrı tanımlanıyor.
Bir de e-Devlet üzerinden İYS’ye bakmanı öneririm, ticari mesajsa oradan tamamen kapatabiliyorsun 📵
İstersen hangi cihazı kullandığını söyle, ona göre net adım adım anlatayım 💻📱
Cevap
2Cevap
spam olarak işaretle
Mesaj spama düşmez mi
Engelli ise bişey gelmez
Bildirim gelmiyor ama karşı taraf mesaj gönderebiliyor sanki engellenmemiş gibi
Kayıtlı zaten kayıtlıyken hem operatörden hem telefondan engelledim geliyor hala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?