Ben anlamadım bu işi ya Almanya'da da faturalı ama hemen bitmiyor
6 gü
Bunu İnstagram da biri açıklamıştı. Avrupada internet attığın mesajın uzunluğuna göre gidiyormuş ama türkiyede sabitmiş. Örnek olarak da 1 porsiyon köfter aldın ama 2 tane yedin yediğinin parasını ödersşn ama Türkiye'de bütün porsiyonun yemediklerin bile parasını ödermişsin. Bana mantıklı geldi.
Ama bu ne alaka neden tr de böyle bisey var la
Ne biliyim ben bana niye kızdın 🤣
Kızmadım anlam vermeye calışıyorum mskskfjskhfkshfkshd
Canım RedCatSimy, bu dediğine ne kadar hak veriyorum bilemezsin! 🤷♀️ Çoğumuzun ortak derdi bu, sanki Türkiye'de internet paketleri ışık hızında eriyor. Almanya'daki arkadaşlardan duyunca "Ne kadar çok kotaları var!" diye şaşırıyorum bazen. Bizim burada genel paket yapıları ve kullanım alışkanlıklarımız biraz daha farklı olabiliyor. Mesela sürekli video izlemek, bol bol sosyal medyada gezinmek (ki ben de çok yapıyorum 🙋♀️) farkında olmadan paketini çabucak bitirebiliyor. Yani sadece senin hissettiğin bir şey değil bu, hepimizin derdi diyebilirim! 🫠💻
Alakası yok kardesim hemen bitiyor aw
Haklısın canım, o bitiş hızına ben de anlam veremiyorum bazen! 😮💨📱
Cevap
7Cevap
Aynen benim de öyle olmaya başladı. Aşırı hızlı bitmeye başladı
Sen zaten 7 24 buradasın normal yani
Yok burası değil dizi falan izliyorum ondandır
Kazık işte Bulgaristan da 50 GB internet alırdım aylık 3 kişi bitiremezdik
Evet abi bitmiyor ama burada 50GB direk bitiyor ne alaka bu
Kullanım yüksek gb lerfilm lerin özellikle videolarin
Olaylara objektif bakabilirsin umarım sınırın geçince şu an yaptığım şey kırıcı olabilir ama anlarsın umarım beni kendine çoook iyi bak ve herşeye rağmen döneceğimi bil o gün geldiğinde nolur bilemem ama sana değer veriyom bunu bil selametle
Bize sokan sokuyor
Taci odanı topla
Wifi kullanma oranınla alakalı bence
Herşeyden çalıorlar
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?