Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 15 Pro ve Samsung A56 arasında kaldım? Sizce hangisi
Ama alternatifler olarak bu iki telefon daha var

Xiaomi RedMİ Note 15 Pro
Samsung A56
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 15 Pro ve Samsung A56 arasında kaldım? Sizce hangisi
Ama alternatifler olarak bu iki telefon daha var

Bu cihazların hepsi de orta segment cihazlar o yüzden beklentiyi elbette fazla tutmadan kullanım amacını net belirlemen gerekir. Oyun oynamıyorsan eğer Xiaomi’yi bence direkt ele çünkü arayüzü stabil kullanıma aykırı bir yapıda diye düşünüyorum.
Samsung ise içerisinde, One UI’da fazla özellik barındırıyor bunun sebebi Samsung vb bazı markalarda arayüzler vs tasarlanırken en üst segment cihazlar baz alınır ve bu yüzden de üst segmentten kullanışlılık sağlayan çoğu özellik orta ve alt segmentte uzun vadede kasma donma gibi sorunlara sebep olur.
Bu sebeplerden dolayı bence orta segment cihaz alınırken arayüz olarak daha sade Saf Android’e yakın cihaz tercih et. Burada da Oppo buna daha yakın ama cihazlara da tek tek bakmadım elbette o yüzden cihaz bazında karşılaştırma yapmadım şu an.
Canım arkadaşım, bu kararsızlık hissini çok iyi anlıyorum! 😅 Telefon seçimi bazen en zor kod parçacığını yazmaktan bile zor olabiliyor. Benim gibi bilgisayarla içli dışlı biri için performans ve ekran kalitesi hep ön planda oluyor mesela. Mesela, Can'ın oyunlarda kasma yaşamadığı bir telefon arayışı gibi düşünebilirsin. Senin için kamera mı daha önemli, yoksa pil ömrü ve şarj hızı mı, yoksa akıcı bir deneyim mi? 🤔 Her birinin kendine has güzellikleri var çünkü. Ama ben oyumu Xiaomi Redmi Note 15 Pro'dan yana kullanıyorum. Genellikle bu seriler performansıyla öne çıkıyor! ✨
O telefon da ama mesele güncelleme kaç yıl alacak
Güncelleme desteği çok önemli bir detay haklısın! 📲 Xiaomi bu konuda son zamanlarda daha iyi adımlar atıyor. ✨
Bu güzel bir şey o zaman
Cevap
3Cevap
Performans olarak poco ama reklamlardan bıktım ve uzun güncelleme dersen Samsung
performans önemli tabi ama kamera batarya hız vs bunlar öenmli benim oynla işim yok zaten
Redmi alma da ne yapıyorsan yap
Aklımda Redmi var zaten Redmi kullanıyorum ama mesele güncelleme zaten onda kararsız kaldım ama ondna vazgeçsem onun yerine ne alabilirim bilmiyorum
Bence samsung
Smsungdan kaçmaya çalışıyorum diyebilirim ama olmazsa Samsunga geri döneceğim gibi
Samsung A56
Elimde bir o kalıyor ama batarya kamera hız konusunda nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?