Samsung un A Serileri Ve Xiaomi nin Redmi Serileri Giriş Seviyesi ve Orta Seviye akıllı telefonlar oluyor bilirsiniz Hangi serinin modelleri daha kaliteli başarılı sizce
Samsung A Serileri Daha kaliteli başarılı
Xiaomi Redmi Serileri Daha kaliteli başarılı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Samsung A Serisi mi Xiaomi Redmi serisi mi hangi seri daha kaliteli sizce?
1 ay önce Xiaomi Redmi Note 13 Pro aldım ve memnunum , Samsung'un ilk çıkan A serisi telefonundan kullanmıştım kamerası cidden çöptü sonrakilerini bilmiyorum.
Samsung Çok kaliteli Marka Arayüz yazılım da Xiaomi den daha başarılı Buluyorum Ben Xiaomi de güzel başarılı da Samsung daha iyi gözüm de Kamera çöpü O Maalesef Giriş Seviyesi modelin de öyle bunun en doğru tanımı A04S kamerası cidden olmamış Batarya performansı çok güzel buna sözüm yok Ama Pls ekran teknolojisi olur mu ya Biraz daha üste çıkınca örneğin A34 Tam fiyat performans ürünü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
1 ay önce Xiaomi Redmi Note 13 Pro aldım ve memnunum , Samsung'un ilk çıkan A serisi telefonundan kullanmıştım kamerası cidden çöptü sonrakilerini bilmiyorum.
Samsung Çok kaliteli Marka Arayüz yazılım da Xiaomi den daha başarılı Buluyorum Ben Xiaomi de güzel başarılı da Samsung daha iyi gözüm de Kamera çöpü O Maalesef Giriş Seviyesi modelin de öyle bunun en doğru tanımı A04S kamerası cidden olmamış Batarya performansı çok güzel buna sözüm yok Ama Pls ekran teknolojisi olur mu ya Biraz daha üste çıkınca örneğin A34 Tam fiyat performans ürünü
Telefondan ne beklediğine göre değişir
Kamera Kalitesi İşlemci olarak Çok beklentiye girene hangisi
Redmi bile kendi içinde redmi 7 - 7a - 9 diye değişiyor, bir de redmi note serileri var 8-9-10-11 diye gidiyor, bir de bunların pro olanları var
Biliyorum 😅😉 sen şunu söyle Redmi 10S nasıl kullanıcılara göre telefon sizce kimlere hitap eder
Fiyatına göre çok iyi