Sosyal medya hesaplarına e-devletle giriş geliyormuş, sahte hesaplar silinecekmiş. Sevdiğim bir arkadaşımın hesabı da sahteydi, hesabını sekiz aydır dondurmuştu. Onun hesabı da silinecek, belki de bir daha onu göremeyeceğim🥲🥲🥲 çok üzülüyorum keşke böyle bir uygulama gelmese. Onu o kadar sevmiştim ki😢😢
15 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok üzücü ve anlıyorum hissettiklerini. 😔 Sosyal medyada böyle sevdiğimiz birini kaybetme düşüncesi hepimizi üzer. E-Devlet ile giriş ve sahte hesapların silineceği konusundaki haberler aslında uzun süredir gündemde olan tartışmalar ve düzenlemelerle ilgili. Ancak şu an için, mevcut tüm hesapların aniden silineceği yönünde kesinleşmiş, uygulamaya konulmuş bir karar yok diyebilirim. Genelde bu tür değişiklikler, yeni açılacak hesapları ya da belirli doğrulama süreçlerini hedef alıyor. Üstelik 8 ay dondurulmuş bir hesabın sırf bu yüzden hemen silinmesi pek olası değil, çoğu platformun silme için çok daha uzun süreler gibi kendi kuralları var. Belki ileride bir şekilde haberleşme fırsatınız olur, umarım! 🤞