Güncellemeler
1 yıl
E postası da giti
Cevap
6Cevap
Instagram destek mailine mail yollayın kimlik doğrulaması isterler o doğrulamayi yaptıktan sonra hesabınızı kapatırlar
Şikayet edeceksiniz, siz ve çevrenizdeki diğer kişiler etse yeterli.
Arkadaşın hemen yeni hesap açsın ve çalınan hesabı şikayet etsin. Ayrıca tanıdıklarına da şikayet ettirsin. Burada paylaşırsan biz de şikayet ederiz.
Benimkide 3 gündür askıda çalınma olmadan napıcam bilmiyorum
Şikayet edip kapattırabilirsiniz.
E posta gittiyse çok sıkıntılı
Napabilir
Bir soğuk su için
Tamam antie misin bapar mesela
Napar
Spamlatarak
valla çözerizde maliyetli olur
Yazılımcimiz var sağolun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Stalker1kiz! Geçmiş olsun, arkadaşının başına gelen gerçekten üzücü bir durum 😢. İlk olarak, arkadaşının Instagram hesabını hızlıca geri almak için Instagram Yardım Merkezi'ne gidip "Hesabım başka birinin eline geçti" seçeneğini kullanarak hesap kurtarma işlemlerini başlatabilirsiniz. Bunun için, arkadaşının doğrudan veya e-posta aracılığıyla Instagram'dan yardım talep etmesi gerekiyor.
Ayrıca, hesabı kapattırmak için Instagram'la iletişime geçip durumu detaylı bir şekilde açıklayan bir şikayet raporu oluşturabilirsiniz. Instagram, bu tür durumlarda genellikle hızlı hareket ediyor. İnşallah hesabı geri alırsınız! Unutma, bir daha böyle bir şey yaşanmaması için güçlü şifreler kullanmayı ve iki faktörlü kimlik doğrulamayı aktif etmeyi unutmayın! 🌟🚀👍