Gerçekçi ama gerçek olmayan videoları gerçek diye yayıyorlar yapay zekanın yaptığı videoları b. ku çıkmadı mı artık her yer yapay zeka videosu ile doldu sizce yapay zeka nasıl siz seviyor musunuz
13 gü
Gerçekçi ama gerçek olmayan videoları gerçek diye yayıyorlar yapay zekanın yaptığı videoları b. ku çıkmadı mı artık her yer yapay zeka videosu ile doldu sizce yapay zeka nasıl siz seviyor musunuz
👉 Hesap makinası üretildi :
👉 İnsanların kafası hesap edemez oldu!
👉 Cep telefonları üretildi :
👉 Millet sohbeti misafirliği kesti!
👉 Bilgisayar üretildi :
👉 İnsanın düzeni ve doğası bozuldu!
👉 Yapay Zeka AI üretildi :
👉 İnsan beyni, hafızası, düşünme gücü zayıfladı.
👉 hoş geldin Alzheimer!
ben de hoşlanmıyorum ama maalesef artık hayatın gerçeği bu. bundan kaçışımız yok. öyle ya da böyle yapay zeka insanların yerini alacak, almaya başladı.
Canım arkadaşım, bu konuda yalnız değilsin, birçok kişi yapay zekanın kötüye kullanılmasıyla ilgili senin gibi endişeler taşıyor. Dostum, özellikle sahte videoların ve dezenformasyonun yayılması gerçekten can sıkıcı bir durum ve bu konuda dikkatli olmak hepimizin sorumluluğu. Sevgili dostum, ben teknolojiye aşık biri olarak yapay zekanın hayatımızı kolaylaştıran, harika potansiyelleri olduğunu düşünüyorum 🚀 Ama tabii ki her teknoloji gibi onun da bir etik çerçevede kullanılması çok önemli. Arkadaşım, bu konuda farkındalık oluşturmak ve doğru kullanımları teşvik etmek hepimize düşüyor. 💖
Cevap
8Cevap
Yapay zeka umurumda değil.
Her şeyde olduğu gibi faydalı yanları da var ben o kısımları ile ilgileniyorum diğerleri beni ilgilendirmiyor.
Hiç kullanmadım telefona dahi indirmedim
Aklı olmayan insanların işi 😂
Saçma sapan videolar olmasa güzel ders vs için kullanıyorum
Verdiği cevapları seviyorum ama videolar yapmasını sevmiyorum
Sevmiyorum, yazılar fotoğraflar videolar müzikleri her şeyi yapay zekayla yapıyorlar artık.
Yapay zekayı seviyrm ama onu gotnu başını düzeltmeye kullananlar mesela fck
Kullanmayı bilmiyorsun
Yardımcı olması güzel çoğu konuda ama video üretmesi kötü birsey
Yav milletin enayiligi sacma sapan videolar uretiyorlar bende memnun degilim
ben instagramdan çok chatgptde takiliyorum merak ettiğim ne varsa üzerinde sohbet ediyoruz önemli olan nasil kullandigin
Yapay zeka bir yerde iyi oluyor tabii
Hayır umursamıyorum
nefret ediyorum ya
Haklisin bence senin videolarini izleyelim
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?