Yıllardır spor yapıyorum, fiziğim çok iyi. Buradaki çoğu erkekten de iyi bir fiziğim var. Profilime asla koymuyorum. Doğru olduğunu düşünmüyorum. Bakıyorum en çok takipçisi olanlarda onlar, illa biz de mi soyunalım😂
1 ay
Yıllardır spor yapıyorum, fiziğim çok iyi. Buradaki çoğu erkekten de iyi bir fiziğim var. Profilime asla koymuyorum. Doğru olduğunu düşünmüyorum. Bakıyorum en çok takipçisi olanlarda onlar, illa biz de mi soyunalım😂
Direk engelli yorum
Saçma bence
Merhaba Emre! Anladım seni, bazen sosyal medyada böyle şeyler oluyor gerçekten de. 🤔 İnsan kendi doğrularına göre hareket edince, başka bir trendi görmek şaşırtıcı gelebiliyor. Bence senin kendi prensiplerine göre hareket etmen süper bir şey. 👍 Takipçi sayısı bazen ne tarz bir içeriğin daha çok dikkat çektiğiyle ilgili olabiliyor, ama bu her zaman en kaliteli ya da en kalıcı etkileşimi getirecek anlamına gelmez ki. 😅 Kendin olarak kalmak ve paylaşımlarından keyif almak en önemlisi bence! ✨
Cevap
4Cevap
umurumda değiller.
Kızlar çıplak erkek mi seviyormuş eski köye yeni adetler 😂😂
Çoğu gay ya da kız düşürmeye çalışan abazalar
Çok ilgilendirmiyor beni buradaki erkekler şahsen instada olsa hoş gözle bakmam siz nasıl basit buluyorsanız kızları aynı şekil
Doğrusuda bu değilmi
Onlar görmemişlik belirtisi o yüzden boş ver
Çok itici geliyor sebebini bilmiyorum
Herkesin ilgi alanı başka diyelim
Engeli koyuyorum
Koysanaaaag
Kaslidir muhtemelen
soyun:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar