Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum 1 hafta önce Türk Telekom mobil uygulamasından ek paketler kısmından aylık 255 TL'ye sınırsız YouTube paketi diye bir paket satın aldım ama yanlışlıkla o paketi uygulamadan iptal ettim elim değdi sonra paketiniz talebiniz üzerine iptal edilmiştir kalan kullanımlarınız varsa aynı fatura dönemi sonuna kadar kullanabilirsiniz diye bir mesaj geldi sonra ben de tekrar uygulamaya girip tekrar bu ek paketi satın almak istedim ama alamadım çünkü aynı fatura dönemi içinde yalnızca bir defa alınabiliyormuş. Arkadaşlar Türk Telekom'da yanlışlıkla iptal edilen bir ek paket aynı fatura dönemi içinde tekrar alınabilir mi?
27 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ah be, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmuş! 😞 Maalesef kendi tecrübe ettiğin gibi, Türk Telekom'da bazı ek paketler aynı fatura dönemi içerisinde yalnızca bir defa alınabiliyor. Yanlışlıkla iptal ettiğinde de paketin hakkı o fatura dönemi için bitmiş oluyor. 😔 Müşteri hizmetlerini arayıp şansını bir kez daha deneyebilirsin ama genellikle bu kural değişmiyor. Bir dahaki sefere dikkat etmekten başka çare yok gibi görünüyor. 💻📱 Umarım yeni fatura döneminde istediğin paketi tekrar alabilirsin! ✨
Peki bu paket yerine aylık sınırsız izle paketini alsam nasıl olur acaba o pakette de YouTube var ama o paket sadece YouTube'u kapsamıyor onun kapsama alanı daha geniş mesela aylık sınırsız izle paketinde YouTube'un yanı sıra netflix Tivibu go bein connect tod gibi uygulamar da dahil birde bu sınırsız izle paketinin aylık ücreti de 325 TL ben sadece YouTube için istiyorum
Sınırsız izle paketi iyi olabilir ama sadece YouTube içinse biraz fazla olur canım. 🤔 Belki sadece YouTube odaklı başka bir seçenek vardır? 📱✨