Instagram şifremi unuttum ekranında mail adresim sansürsüz çıkıyor, bu normal mi güvenlik açığı mı?

Arkadaşlar selam. Instagram hesabıma giriş yapmak istediğimde 'şifremi unuttum' kısmına bastığımda normalde (örnek veriyorum) x******@gmail. com hesabınıza giriş yapabilmeniz için bir mail gönderdik yazması gerekiyor ekranda. Fakat bende sansürlü şekilde değil direkt mailim görünecek şekilde yazıyor, xyzxyz@gmail. com gibi düşünün. Bir an panik oldum çünkü benden başka deneyen birisi de görebilir mailimi diye düşündüm ve hemen bir arkadaşımdan denedim fakat onda olması gerektiği gibi sansürlü gözüküyordu. Bu arada hesabım cihaza kayıtlı değil, yani girmek istediğimde şifremi girmek zorundayım. Kayıtlı olsa hadi diyeceğim kayıtlı olduğu için falan mail gözüküyor ama değil. Ayrıca gönderdiği mail adresi de telefonumda ekli olan mail de değil. Ben telefonumda başka maili kullanıyorum ve hesapta ekli olan mail farklı. Buna rağmen (ne ekli mailler aynı ne de hesap oturumu açık) mail apaçık gözüküyor. Siz böyle bir şey yaşadınız mı veya nasıl düzeltebilirim? (Bu arada hesabıma girişte sıkıntı yaşamıyorum sadece şifremi unuttum kısmına basınca mailim açıkça gözüküyor)

Güncellemeler
27 gü
Artı oalrak sadece benim cihazımda bu durum var. İleride telefonum birisinin eline geçtiğinde veya başka şey olduğunda benim kullanıcı ismimi yazığ şifremi unuttum dediğinde apaçık mailim yazacak. Sadece o hesabımda oluyor. Diğerlerinde olmuyor.
Güncellemeler
27 gü
Silip yüklesem vs de yine aynı şekilde gözüküyor. Kaç kez verileri sıfırladım, sildim, yükledim ama hâlâ aynı.
Instagram şifremi unuttum ekranında mail adresim sansürsüz çıkıyor, bu normal mi güvenlik açığı mı?