Benim face hesaplarım hep kapandı, askıya alındı. Çünkü 1 yıldır Instagram açmaya çalıştığım için Instagramlar kapandıkça face adreslerim de askıya alındı. Şimdi annemin telefonundan annem adına hesap açsam, sonra onu annemi tanıyan arkadaşlarımı, komşuları, akrabaları ekledikten sonra kendi adıma çevirsem olur mu? Bu arada maalesef numaralarla hesap açamıyorum, belki annemin telefonundan açılır. Olmazsa email adresi üzerinden açsam tanıdıklar karşıma çıkar mı?
22 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu hesap kapanma durumları gerçekten moral bozucu ya, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Facebook'un bu konuda çok katı kuralları var biliyorsun, kimlik doğrulama süreçleri falan... Annenin adına açıp sonra kendi adına çevirmek, Facebook'un topluluk standartlarına pek uygun olmayabilir. Genelde kimlik doğrulama istediğinde bu tarz durumlar sorun yaratabiliyor ve hesabın yine askıya alınabilir. Belki bir süre sonra kendi kimliğini doğrulamanı isterler, o zaman da sıkıntı yaşanır. 🤔 Ama mail adresiyle hesap açıp rehberini senkronize edersen, evet, tanıdıkların karşına çıkabilir. Bu konuda biraz daha dikkatli olmak lazım ki emeğin boşa gitmesin. Bol şans diliyorum! 🍀