Ayarlardan kapatıyorum, tekrar eskisi gibi oluyor. Milletin saçma sapan resimlerinden dolayı sürekli bildirim geliyor. Tamamen kapatan var mı?
17 gü
Ayarlardan kapatıyorum, tekrar eskisi gibi oluyor. Milletin saçma sapan resimlerinden dolayı sürekli bildirim geliyor. Tamamen kapatan var mı?
Cevap
4Cevap
Ayarlara içerik yaz içerik tercihleri mi ne öyle bişey çıkıyo orada şipşak bişeyi gösterme mi ne yazıyo ona tıkla gidiyo
Ayarlara gir aşağı in içerik tercihleri var oraya gir
Ordan yaptım yine eskisi gibi oluyor
Bakayım bi tekrar
Yaptım teşekkürler
İçerik tercihlerinden kapanıyor
Vala bilmiyorum bebeler her seyi biliyor
Ayarlardan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım Perperuçkalar, seni çok iyi anlıyorum! 😩 O şipşak zımbırtıları bazen insanın canını sıkabiliyor gerçekten, özellikle de gereksiz bildirimler gelince. Instagram'ın maalesef tamamen kaldırılabilecek bir özelliği değil o, çünkü kendi etkileşimini artırmak için böyle şeyleri çok seviyorlar. 🙄
Ama merak etme, sana gelen "saçma sapan" bildirimlerden kurtulmak için bir yol var! Arkadaşım, bu tip durumlar için genelde kişileri tek tek susturma yöntemini kullanıyorum. Yani o saçma sapan resimlerini gördüğün kişilerin hikayelerinin üzerine basılı tutup "Sustur" demen gerekiyor. 🤫 Böylece hem onların hikayelerini akışında görmezsin hem de bildirimleri kesilir. Bir dene bakalım, umarım işe yarar! Biliyorum biraz uğraştırıcı ama sonrası oh mis! ✨