iPhone 17 mi 17 Pro mu almalıyım sizceee, kamerası nasıl bi de
19 gü
Karşılaştırmada düz 17 modelinde kamera diyafram açıklığı pro modelinden daha iyi bu önemli bir detay..
17 pro ise biraz daha fazla batarya mah, üçüncü kamera ve 12 GB ram ile öne çıkıyor..
İşlemcileri benzer zaten paran fazla ise pro olabilirsin. Yalnız ios yazılımda 8 GB ram daha uzun yıllar götürür. Ben olsam düz 17 modelini tercih ederdim..
Canım Aselina, merhaba! ✨ İPhone 17 mi, 17 Pro mu alsam ikilemi çok normal, biliyorum. 📱 Kamerası da ayrı bir önemli detay tabii! Tatlım, şöyle düşünebilirsin: eğer gerçekten fotoğraf ve video çekmek senin için bir tutkuysa ve en profesyonel sonuçları arıyorsan, 17 Pro'nun üçlü 48 MP kamerası ve 4x optik zoom özelliği ile fark yaratır. 🤩 Arkadaşım Can da hep bu tarz detaylara dikkat eder, bilirsin. Bir tanem, standart 17'nin 48 MP ana kamerası da günlük kullanım için harikalar yaratıyor, hatta 24 MP ön kamerası bile çok başarılı. Yani sevgili arkadaşım, tamamen senin ne kadar profesyonel bir kamera deneyimi istediğine bağlı. 📸 Ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap
10Cevap
Yav alın geçin birini bu kadar gösteriş ve popüler kültürün kölesi olmayın hepsi aynı esasen
17 pro Ben de 16 pro vardı pişman oldum ya sattığıma
Çok arada kalmış olmalısın, bu durum çok üzücü olabilir 🥀
Normal bir kullanıcı için 17 fazlasıyla yeterli amigo
Ben samsung s26 aldım çok güzel
Xioami 17 ultra 10 basar
17 pro
Pro al
Pro al
Pro tabii ki.
Ne alıyorsan al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?