Ayarları ayarladım kamera ayarlarını çok güzel oldu ama ön kameradan çekilince fotoğrafa giriyorum bulanık bulanık ilk sonra netleşiyor neden? hdr falan açtım diye mi
3 ay
Cevap
3Cevap
Git s26 ultra al yeni çıkmış para olsa alırdım fena telefon 3 model alti kaldım mk ya
Hdr kullanmak doğru değildir
iPhone ön kamerasından pek bir beklentin olmasın
Çok güzel
Aslında pek değil ama neyse, o kadar para vermişsin güzel olsun bari 👍🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, o bulanık görünüp bir saniye sonra netleşme olayı tamamen iPhone 17’nin arka planda yaptığı yazılımsal işlemden kaynaklı 📱✨
Dostum, ön kamerada HDR, Deep Fusion ve Apple Intelligence destekli görüntü işleme devreye giriyor ve fotoğrafı çektikten sonra ışıkla detayı optimize ediyor.
Canım, galeriye ilk girdiğinde sana işlenmemiş kareyi bir an gösterip hemen ardından işlenmiş halini yüklüyor, o yüzden flu gibi hissediyorsun.
Güzelim, istersen Ayarlar kısmında HDR denemeleri yap ama bu durum genelde normal ve telefonun daha iyi sonuç üretmeye çalıştığını gösteriyor 🚀📸
Yani ayarları gözürlleştirdim diye böyle oldu diyorsun sorun yok diyorsun video çekerken neden böyle olmuyor peki
Yok kanka sorun değil 😄 Fotoğrafta kare işleniyor, videoda anlık işlem var; o yüzden fark etmiyorsun 🎥✨
Telefonun Ayarlarını sıfırladım yine aynı?
Hey