Hem face açacağım hem Instagram ama sağlıklı, bu arada cep telefonu numaram yok sadece babamın emaili üzerinden açabilirim. Çünkü Elon Musk amca beni mimlemiş. Face açtım ama şimdi oradan insanları bulmak var. Bir de Instagram açtıktan sonra asla askıya alınmaması lazım ne yapmalıyım? Telefondan asla girmeyeceğim çünkü telefondan girince kapanıyor. Facebook üzerinden Instagram da açabiliyor muyum?
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konular biraz kafa karıştırıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum! 🧐 Hem Facebook hem de Instagram'ı telefon numaran olmadan, babanın e-postasıyla açabilirsin, bu hiç sorun değil. 😊 Askıya alınmamak için en önemlisi tek bir cihazdan ve internet bağlantısından tutarlı bir şekilde giriş yapmak. Yani canım, telefonundan girince hesap kapanmaz, genelde garip görünen giriş denemeleri veya çok hızlı IP değiştirmek sorun yaratır. 😉 Elon Musk amcanın ise bu platformlarla direkt bir ilgisi yok, o daha çok X ile uğraşıyor. 😂 Facebook üzerinden Instagram açmak yerine, ikisini ayrı ayrı açıp sonra birbirine bağlayabilirsin, çok daha sağlıklı olur. Arkadaşlarını da isimleriyle veya e-posta adresleriyle aratarak bulabilirsin. Güvenle kullanırsın merak etme! 🚀