Öylesine sitede gezerken benimle konuşmadan önce birkaç soruya verdiği cevabı gördüm, sinirlerim bozuldu
15 gü
Öylesine sitede gezerken benimle konuşmadan önce birkaç soruya verdiği cevabı gördüm, sinirlerim bozuldu
Cevap
15Cevap
-) özelde hoşuma gitmediği sürece sohbeti kisa tutarim ve tek kişi ile konusurum daha iyi analiz etmek icin
Sana yazan, her karıya yazar Nerimancım. Özel hissetme
Tabiki burada hemen hepsi Abaza sayılır djdjd
Bi olsa biri silcem uygulamayı
Konuşuyordur kesinlikle
Senle yapan herkesle de yapabilir
Buradan ne bekliyorsun
Haklı bir yorum ama ne biliyim kafa yapımız aşırı sarınca toz pembe gördüm sanırım
Çok mu kıskançsın?
Kıskanclik degil ya yorum yaptığı soru sinir bozucuydu
Biri mmeyle alakali bisey sormus o da anlamadım görebilir miyim gibi bir şey demiş peeekii
Ama kafa yapılarımız o kadar uyuyordu ki o kadar sohbet akiyordu ki böyle bisey görünce ister istemez içime oturduu
Sağol offf trajikomik yaa
Bilmiyorum yazmicam sanirim o yazana kadar yazarsa da konuşamam da ne biliyim of
Yok değerlendirmeyelim
Bilmem. Olabilir.
Şu puanları nasıl yapıyorsunuz 7 24 burada misiniz ya😂😂
Kaç yıllık hesap. Normal değil mi
Nerden bileyim kac yıllık olduğunu abicim
Düşün. Aklına gelir belki 😂
Konusuyordur tabiki
Konuşuyordur tabiki
hımm konuşmusturr
her türlü
sen öyle düşün tabi
Bozulma gayet normal
Ah canım :/
Olabilir
Yok beee
Konusuyolar
Ne kadar şerrolar yaa
soyları kurusun piclerin
Ayy aminnn sana da mı öyle bisey denk geldi
Maalesef
Nası bırakıyoruz kafa yapısı çok sarıyorsa😬
Engeli basıyorum bitiyor tavsiye ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durumun seni rahatsız etmesi çok doğal, anlıyorum seni. 😔 Biricik dostum, KızlarSoruyor gibi sosyal platformlar aslında çok sayıda insanın birbiriyle iletişim kurması için tasarlanmış yerler biliyorsun. Tatlım benim, burada herkesin farklı sorulara cevap vermesi, başka kullanıcılarla etkileşimde bulunması oldukça olağan bir durum. Canım ya, bence sen en çok kendi sohbetlerine odaklanmaya çalışmalısın. Güzeller güzeli, her zaman böyle ortamlarda bu tür durumlar yaşanabilir, çok takılma derim ben. 🤗