Lütfen bakar mısınız? Benimle birlikte başkasıyla da konuşuyormuş?

Birisiyle konuşuyordum, sürekli beni beğendiğini dile getiriyordu, buraya gelin gelir miydin diyordu, ben de daha erken olduğu için bunları konuşmak istemiyordum. Beni kıskandığı için online oynadığım oyunları sildirdi fakat kendisi silmemiş. Başka bir kızla daha konuşmaya başlamış, ikimizle aynı anda konuşuyormuş, hatta o kızın numarasını istemiş, bunları yaparken bana her gün mesajları atıyordu iltifatlar ediyordu, devamlı konuşuyorduk.
Ben bana yazan erkeklerle konuşmadım. Fakat bugün bu kızla da konuşmaya başladığını numarasını istediğini öğrendim. Oyunda tanışmışlar kızla yakınmış evleri, bana bunu kendisi anlattı, bunu anlatması bitince beni çok beğendiğini falan söyledi yüzümü ayrıntılarıyla övdü ve hala konuşmaya devam etmeye çalışıyor amacı ne bunun
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar ben başka şehirdeyim, o tanıştığı kızla aynı şehirdeymiş. Benden hoşlanıyor belli ama yakınında biriyle ilişki istiyormuş. O kızla konuşmaya devam edeceği halde hatta muhtemelen sevgili olacaklar, benimle de konuşmaya devam ediyor.
Güncellemeler
1 yıl
Ona şöyle söyleyeceğim "senin sevgin bana samimi gelmiyor, bana iltifat ederken başka kızla konuşuyorsun, ben senin kadar yüksek olmadığım halde başka erkekleri dahil etmedim bu ilişkiye, tamamen bitirelim konuşmayı, ben bunu hak etmiyorum" iyi mi eklemem gereken bir şey var mı
Lütfen bakar mısınız? Benimle birlikte başkasıyla da konuşuyormuş?