beni sevindirenler oldu...
Size de iyi günler diler, en güzel sesleri keyifle dinlemenizi tavsiye ederim...
duymak güzel olmali,
diziyi ayrı indireceksin verilen linklerden altyazıları ayrı olarak indireceksin. ve sonra o altyazıyı dizinin üstüne sürükleyeceksin. Allah, yardımcın olsun. biz insanoğlu nankör varlıklarız. Allah, isyanlarımızdan dolayı bize verilmiş olan nimetleri almasın. nimetlerine nimet katsın inşallah. bilmiyorum başka bir sağlık sorunun var mı ancak senin için nefes almak ne kadar doğal birşeyse duymakta benim için o kadar doğal birşey. nefes almayı aletlerle gerçekleştirenler var birde. oysa ki çok basit ve bir o kadar da müthiş düzenekler üstüne duruyoruz. ben dahil dünyayı biz yarattık havalarında nasıl dolaşabiliyoruz birtürlü aklım almıyor...
sözleriniz beni mest etti. gercekten de dediginiz gibi, size katiliyorum. nankörlük doldu tasti, biz nasil rahat edebiliyoruz... ettigimiz sükür aldigimiz nefese yetmiyor (!) ve duyan kulaklar varken, insana ezan sesi viz geliyor. aglanacak durumdayiz... ne cüretle gülüyoruz,.
ben vazgectim dizi izlemekten zannimca, bu kadar urasmak mi zorundayim 'gereksiz' bir seye? en iyisi ben hakik-i fani dünyaya döneyim...
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
altyazi.org/altyazi/isitme-engelliler-icin-turkce/ buyur burdan bak
şurdan da olabilir https://engelsiz.kanald.com.tr/Video/Detail/27540/1
Canim her kanalin engelsiz sayfasi var diye biliyorum.. Bu bolumu okuyorum.. Engelsiz. kanald diye girersen isitme engellilere ait
Bolumler var diye biliyorum.. ya da engelsiz. show.. Her kanal icin var mi yok mu bilmiyorum ama
Benim de senin gibi çok arkadaşım var, konuşması ve yazması çok kusurlu. Sen nasıl böyle olabildin şaşırdım doğrusu. Her neyse var bir sürü internette
Cevap
28Cevap
Boyle bir site buldum ama isinize yarar mi bilmiyorum dizi izlemeyen biri oldugum icin. Bir bakin isterseniz.
altyazi.org/altyazi/isitme-engelliler-icin-turkce/
annenize sordugunuza gore sadece oranda ksyip var. yeni tvlerde zaten kulaklik cikisi standart ve guclu. bunu bir kablosuz radyoya aktarip buna uygun ekipmanla dinleyebilirsniz,
daha once boyle bir sey uretmedim ama teorisi zor degil. baskasina da yaptirabilirsiniz.
Sana tavsiyem yerli dizi izleme. Yabanci diziler daha guzel hem alt yazili ne tatz sevdiginide soylersen seni yonlendiririm yabanci sizi fan i olarak :)
Hangi tarz sevdignizi soylerseniz ona gore tavsiye verebilirim..
Leverage. Game of thrones. The 100. Supernaturel. Hereos. Kyle xy. Fringe. Daha cok bunlari bitir gel :)
Rica ederim her zaman :)
Bacım Supernatural izle bir iki bölüm izledin mi ayrılamazsın bak :D
Aynen 1. Sezob bitir sonra soluksuz izlersin :)
arkadaşlar linkleri vermiş. düzenleme yapıyordum önceden işitme engelli altyazılarda. bu ara vakit bulamadığım için yapamıyorum. her konuda yardımcı olabilirim, yazmanız yeterli. yardımcı olabilirsek ne mutlu
Canım benim kanal d öyle bir uygulama getirmişti sitesine
Bana kalırsa ingilizce olan dizileri izlemeni tavsiye ederim hem daha başarılılar hemde hepsinde altyazı mevcut
2010da TTNET unilere gelip dusunce projesi yarismasi yapiyordu.. aynen bu dusunceyle 2. Olmustum :) sonra ne yaptilar bilmiyorum ama sanirim onumuzdeki yillarda TiviBu da gorebilriz boyle biseyi
Kesinlikle altyazı ya da işaret dili olmalı tüm programlarda, dizilerde, filmlerde...
En iyi cevabi gorunce cok mutlu oldum kanallarin boyle bir duyarliligi olmasina.
Ama sen deaflı olarak gayet düzgün yazabiliyorsun. İşitme çok mu az, yoksa konuşmada mı güçlük var?
Isitme engellisiniz sanırım :(
Ama bunu düşünemeyen kanal yönetimleri de düşüncesizler esas ENGELLI onlar... :@
Diyecek çok şey var ama neyse. .. :(
Siz çok dikkatlisiniz Allah ta size bunu vermiş kesinlikle eksik değilsiniz ;-)
Allah sizden de razı olsun ;) :) ♥
Allah a emanet olun Hayırlı günler. .. ;-)
İnternette videolar oluyor şarkı v. s ama televizyonda daha yeni yeni geliştiriyorlar okumak istediğim bölüm sen böyle diyince garip oldum :)
@Zerann sen nerden biliyosun anadoluyu istediğimi :)
Hehe şakanı sevsinler :) bulabildin mi peki işine yarayacak siteler falan
Ya şey bende videoları takip ediyorum şarkıları işaret diliyle söylemişler eğer hoşuna giderse bir bak derim :)
Üzüldüm şimdi öğretmek isterdim sana :/
Hayalimdeki okul orası seneye sınava giricem kazanırsam inşallah @Zerann :)
Çalışma aşkı geldi böyle söyleyince :) @Zerann
Bişey sorsam sorun olur mu? @Zerann
Şimdi mezun oldun ya nerde çalışıyorsun misal iş bulmak sorun oluyor mu :/ ? @Zerann
Off ya hemen kazanıp gitmek istiyorum çok hevesliyim :) @Zerann
Teşekkür ederim.:) @Zerann
Sen iste biz yazalım. Engelliler için daha kolay hale getirmek görevimiz
zor değil.. alt yazı yapan programlar var. dikkat edilmesi gereken senkron olayı. yani oyuncunun konuşmasıyla alt yazıyı bir araya getirmek.. Türkçe dinleyip türkçe yazmak en kolayı...
İnternetten indir divxplanet adresinden de istediğin dizinin altyazisini bulursun
Yerli dizi yerine yabancı dizi izleyebilirsin. Daha eğlenceli ve güzel oluyorlar.
Aynen kardo yabanci dizilerin %70 i ni takip ederim
Emin ol o dizileri izlemeyerek bişey kaybetmiyorsun, aksine izlememen daha iyi. Hepsi saçma sapan içeriklerle dolu.
Bilgim yok ama kesinlikle medya patronları olacak yavşaklar sizlerin için bişeyler yapmalı Allah seni mutlu etsin
Bir sürü alt yazı siteleri var internette araştırıp bulabilirsiniz basit bir şekilde.
Eger trollll amacli sorduysan umarım bu başına gelir gercekse allah sifa versin
He he de geç sen
Bende link vermeye geliyordum arkadaslar vermis ne mutlu
Canım doğuştan mı yoksa nasıl oldu? Yabancı dizilerde alt yazı var Supernatural tavsiyem
Ay canım benim ya
Okan bayülgenin programında var bitek yani ben onu biliyorum
Dudak okuyarak duyuyorsun sanırım. Aslında çok önemli bir konu bu ve kesinlikle yapılmalı.
kanal d başlatmıştı diye biliyorum böyle bir uygulama ama ne oldu ne gitti bilemiyorum
aklıma anca çevirisi yapılan yabancı dizi filmler geliyor cnbc-e de
İşitme engeli üzerine birde görme engeli olmasını istemiyorsa yerli dizi izlemesin hiç.
Yerli diziye bakma demek istiyorum. Niye dalga geçeyim?
Vardır onlarda da bişeyler sen görmemişsindir bence hiçbiri izlemeye değmez.
İşitme engelliler için kanal yönetimlerinin bir şey yapması gerekiyor
Cihaz kullanıyor musunuz?
Sen işitme engelli misin kökten?
sadece sağırmısın yani hiç mi bişey duymuyorsun
rütük ka yazıp bildimeli
olmalı
Kurban olurum
olmalı
hayır yok k
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar