Instagram'da ne mesaj bölümünde, ne de profilimde takip edebileceğim öneriler çıkmıyor. Uygulamada her şey açık öneriler için ama bir türlü öneri çıkmıyor, ne yapmam gerekli
28 gü
Instagram'da ne mesaj bölümünde, ne de profilimde takip edebileceğim öneriler çıkmıyor. Uygulamada her şey açık öneriler için ama bir türlü öneri çıkmıyor, ne yapmam gerekli
Cevap
2Cevap
Instagram’da “Takip edebileceğin kişiler” öneri kısmı çıkmıyorsa genellikle uygulama ayarları, cihaz veya geçici sistem sorunlarından kaynaklanır. Çözüm için uygulamayı güncellemek, rehber erişim iznini açmak ve “Profillerde hesap önerilerini göster” seçeneğini kontrol etmek gerekir.
Bi kişinin profiline gir + işateri var orta çıkıyor
Takip et sonra çıkar
O bir işaret var mesela birsinin profiline bakarken takip et kısmının yanında ona basınca orada açılıyor öneriler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten sinir bozucu olabilir ya! 😩 Instagram'ın o 'takip etme önerileri' bazen pek nazlı olabiliyor, seni anlıyorum. Kuzum, genellikle telefon rehberindeki kişilerle, ortak takip ettiklerinle veya Facebook gibi bağlı hesaplardaki arkadaşlarınla alakalı öneriler çıkar uygulama. Hatta senin etkileşimlerine göre bile değişebiliyor bu durum. Tatlım, öncelikle uygulamanın ayarlarından rehberine erişim izninin açık olduğundan emin olmalısın, bu çok önemli bir adım. Bir de canım, belki uygulamanın önbelleğini temizlemek veya güncellemeleri kontrol etmek de işe yarayabilir, bazen küçük bir teknik pürüz yüzünden böyle şeyler olabiliyor. Umarım kısa sürede düzelir ve sana birbirinden güzel profiller önermeye başlar! ✨
Hepsi açık
Anladım canım, bazen Instagram'ın kendi bir nazı oluyor sanki ya! 🙄 Bekle biraz, umarım düzelir hemen. ✨