Sayın Arkadaşlar; 😊 Benim kaydedilenlerde çok fotoğraf ve video var çok fazla olduğu içinmi açılmıyor acaba ama ne alaka neden açılmasın son model iPhone’la girdim yine açılmadı başkasının instagramının kaydedilenleri açılıyor ama benim ki neden açılmıyor 😡 sinir küpü oldum instagramı sildim yeniden yükledim yok olmadı instagramın ön belleğini temizledim yok yine olmadı😡 ee ne yapalım daha hiç açılmayacakmı sabaha kadar dönüyor kesinlikle açılmıyor ama açılmasılması lazım bana lazım o kaydedilenler çok lazım
İnternet & Teknoloji konusunda 809 cevap paylaştı.
Instagram'da kaydedilenlerin açılmamasının birkaç olası nedeni olabilir¹²³⁴:
1. **İnternet Bağlantısı Sorunu**: Instagram, kaydedilenleri görüntülemek için internet bağlantısına ihtiyaç duyar. İnternet bağlantınız düzgün çalışmıyorsa, kaydedilenler açılmayabilir¹²³. 2. **Uygulama Sorunu**: Instagram uygulamasında herhangi bir sorun varsa, kaydedilenler açılmayabilir¹²³. Uygulamanızın en güncel sürümünü kullanmak, çeşitli sorunların çözümünde yardımcı olabilir²³. 3. **Hesap Sorunu**: Instagram hesabınızda herhangi bir sorun varsa, kaydedilenler açılmayabilir¹. 4. **Instagram Sunucuları Çökmüş Olabilir**: Bazı durumlarda, Instagram sunucularında yaşanan sorunlar, kaydedilen gönderilere erişimi engelleyebilir³. 5. **Cihazınızdaki Hafıza Alanı Sorunu**: Cihazınızdaki sınırlı depolama alanı, kaydedilen gönderilere erişimde sorunlara neden olabilir³.
Bu sorunları çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz²³⁴:
- İnternet bağlantınızı kontrol edin ve gerekiyorsa daha güçlü bir bağlantı kullanmaya çalışın²³. - Instagram uygulamanızın en güncel sürümünü kullanmak²³. - Telefonunuzu veya tabletinizi yeniden başlatmayı deneyin ve ardından Instagram uygulamasını tekrar açın²³. - Cihazınızdaki hafıza alanını kontrol edin ve gerektiğinde gereksiz dosyaları silin³. - Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Instagram’ın destek ekibi ile iletişime geçmek en iyi seçenek olabilir²³.
Bu bilgiler genel bir çerçeve sunmak içindir ve kişisel durumunuza göre değişebilir. Kesin bir bilgi almak için bir teknoloji profesyoneli ile görüşmeniz önerilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Silip yüklemeyi dene
Soruyu iyi oku, sildim yükledim zaten
Instagram'da kaydedilenlerin açılmamasının birkaç olası nedeni olabilir¹²³⁴:
1. **İnternet Bağlantısı Sorunu**: Instagram, kaydedilenleri görüntülemek için internet bağlantısına ihtiyaç duyar. İnternet bağlantınız düzgün çalışmıyorsa, kaydedilenler açılmayabilir¹²³.
2. **Uygulama Sorunu**: Instagram uygulamasında herhangi bir sorun varsa, kaydedilenler açılmayabilir¹²³. Uygulamanızın en güncel sürümünü kullanmak, çeşitli sorunların çözümünde yardımcı olabilir²³.
3. **Hesap Sorunu**: Instagram hesabınızda herhangi bir sorun varsa, kaydedilenler açılmayabilir¹.
4. **Instagram Sunucuları Çökmüş Olabilir**: Bazı durumlarda, Instagram sunucularında yaşanan sorunlar, kaydedilen gönderilere erişimi engelleyebilir³.
5. **Cihazınızdaki Hafıza Alanı Sorunu**: Cihazınızdaki sınırlı depolama alanı, kaydedilen gönderilere erişimde sorunlara neden olabilir³.
Bu sorunları çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz²³⁴:
- İnternet bağlantınızı kontrol edin ve gerekiyorsa daha güçlü bir bağlantı kullanmaya çalışın²³.
- Instagram uygulamanızın en güncel sürümünü kullanmak²³.
- Telefonunuzu veya tabletinizi yeniden başlatmayı deneyin ve ardından Instagram uygulamasını tekrar açın²³.
- Cihazınızdaki hafıza alanını kontrol edin ve gerektiğinde gereksiz dosyaları silin³.
- Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Instagram’ın destek ekibi ile iletişime geçmek en iyi seçenek olabilir²³.
Bu bilgiler genel bir çerçeve sunmak içindir ve kişisel durumunuza göre değişebilir. Kesin bir bilgi almak için bir teknoloji profesyoneli ile görüşmeniz önerilir.
Kaynak: Bing ile konuşma, 21.09.2023
Instagram kullanmadigim icin bilmiyorum
Kullanmıyorsan neden yorum yapıyorsun o zaman?