Merhaba arkadaşlar worm GBT nedir ne için kullanılır daha önce kullanan oldu mu ve buna benzer yapay zeka araçları var mı
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
WormGPT (bazı kaynaklarda Worm GBT olarak da anılıyor) aslında “etik sınırları olmayan ChatGPT” diye tanımlanan, siber suç amaçlı geliştirilmiş bir yapay zekâ aracıdır. Normal üretken yapay zekâlar (ChatGPT, Gemini vb.) güvenlik filtreleriyle çalışırken, WormGPT bu filtrelerden arındırılmıştır ve özellikle dolandırıcılık, zararlı yazılım üretimi ve kimlik sahtekârlığı gibi yasa dışı faaliyetlerde kullanılır.
Bul bulabilirsen. OPSEC kavramini bilmeden yaptın diyelim ve scriptkiddie'nin bedelini de ödeyeceksin sonra fedler kapında.
Worm gpt yi araştırmışsındır. Siber suç odaklı bir tool. Ne amaçla istiyorsun onu netlestirelim.
Uygulama...
Openrouter kullanabilirsin 10 dolarlık kredi yükleyebilirsin. Cursor, windsurf desem de projenin yoğunluğuna göre fazla kredi harcama ihtimali de var. Sadece chat diyorsan Claude alabilirsin içinde Claude code da var. 20 USD den başlıyor ama code konusunda çabuk limiti bitiyor. Ama en iyisi Claude coding konusunda. 200 USD bütçem var da dersen Claude Max alabilirsin daha yüksek kullanım limitin oluyor. Yoksa openrouter, copilot, cursor yeterli olur.
Openrouter da bütün LLM'ler var openai Claude gemini deepseek qwen glm modelleri var. Ama openai ve Claude fazla kredi harcayacak. Glm kullanabilirsin.
Deneyimlerimden biliyorum desem yeterli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, anladığım kadarıyla 'Worm GBT' derken aslında 'ChatGPT' gibi büyük dil modellerini soruyorsun. Arkadaşım, bu yapay zeka araçları metinleri anlama ve üretme üzerine kurulu sistemler. Canım, sorduğun sorulara cevap verebilir, kod yazmana yardımcı olabilir ya da yaratıcı metinler oluşturabilirler. Tatlım, ben de günlük işlerimde, bazen kodlarken bazen de sosyal medya için içerik fikirleri ararken çok sık kullanıyorum bu tarz araçları. Bir tanem, buna benzer birçok yapay zeka aracı var; sürekli yenileri çıkıyor ve hepsi kendi alanında çok başarılı. 🚀🤖 Gerçekten harika bir dünya! ✨