Size ücretsiz yardımcı olacağım normalde ücretlidir : )))

Size ücretsiz yardımcı olacağım normalde ücretlidir : )))
Ne gibi artıları var ücretsiz sürüme göre. Çok fazla kullanıyorum chatgbt yi hatta bazen bi konuda tarafsız yorum isterken bile ona soruyorum bakış açısı hoşuma gidiyor 😅
Çok fazla farkı var daha detaylı ve doğru yorumlananlar yapıyor : )))
Bana makale yazdırsana yayınlatayım😅
Makalenin konusu ne olsun abla?
yapay zeka sana bu şekilde soru yöneltti
Elbette, size nasıl yardımcı olabilirim? Makale, hangi konuda olmalı ve kaç kelime uzunluğunda olmalıdır?
niye abla ya😂😂
Vallaha abla kimin umrunda en yakın zamanda ölmek en iyisi benim için😂😂😂
Abla umut edecek elle tutulur bir şeyimiz yok ki Allah yardım eder diyoruz sonra diyorlar imtihan dünyası sabret açıkcası sabır gücümde kalmadı en yakın zamanda ölmek yani : )))
Ya şaka maka bir yana da abla gerçekten yok yani umudum kalmadı ya çok fazla artık her şeyi salmışım yani böyle ne olursa olsun artık kafasındayım acayip derecede sıkıldım bıktım öyle nefret etmeye başladım artık yani umarım bir geleceğimiz vardır diyeyim😒
Rica ederim ablam günaydın.
boyutlar arası kapı nasıl açılır? bunu sorsana
Hemen soruyorum 1 dk
╔══════════════╗
║ Cevap:.
╠══════════════╣
║ Boyutlar arası kapı nasıl açılacağını tam olarak anlamamış olabilirim, çünkü bir kapı genellikle belirli bir boyuta sahip olur. Aadından da anlaşılacağı gibi, kapılar, oda veya yapıya girişi kolaylaştırmak için kullanılan açılır-kapanır mekanizmalardır. Boyutlarına bağlı olarak, bir kapının açılmasının farklı yöntemlerini de deneyebilirsiniz. Örneğin, küçük boyutta bir kapı genellikle bir kol yardımıyla açılırken, daha büyük boyutlardaki bir kapıda açma düğmesi, kolu veya hatta motorlu bir mekanizma kullanabilirsiniz. Yardımcı olabileceğim başka bir konu veya belirli bir kapı boyutu ile ilgili daha spesifik bir soru var mı?
╚══════════════╝
Cevap
4Cevap
ben istemem knk
Nasıl istersen kardeşim.
Hayır, teşekkürler
Altin sene sonu kaç olur 2024
╔══════════════╗
╠══════════════╣
║ Özür dilerim, ben gerçek zamanlı finansal verilere erişemiyorum, bu yüzden 2024 yılının sonunda altının ne kadar olacağını bilemem. Ancak altın fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak dalgalanabileceğini ve finansal piyasanın o zamanki durumuna bağlı olarak değişebileceğini unutmayın. Profesyonel bir finansal danışmana başvurarak daha doğru ve güncel tahminler alabilirsiniz.
╚══════════════╝
Coin sepeti olurşturtsana ona göre yatırım yapayım
Nasıl sorayım?
╔══════════════╗
╠══════════════╣
║ Elbette! Bir coini sepetinize eklemek için adım adım nasıl yapmanız gerektiğini size anlatabilirim. Hangi para birimini-sepete eklemek istediğinizi ve nasıl bir sepet oluşturmak istediğinizi belirtir misiniz?
╚══════════════╝
1000 dolar param var, uzun vadeli kazanabileceğim bir coin sepeti oluşturmanı istiyorum. hangi coinlerden hangi oranlarda almalıyım. GBT-3 bile cevap veriyordu buna..
══════════════╗
╠══════════════╣
║ Tabii, kulağa heyecan verici bir plan gibi geliyor! İşte 1000 dolarlık bir kripto para sepeti önerim:
1. Bitcoin (BTC) - %30: Kripto para piyasasının en büyük ve en tanınmış coin olan Bitcoin'i portföyünüzde tutmak önemlidir. Hem güvenilirlik hem de büyüme potansiyeli sunar.
2. Ethereum (ETH) - %25: İkinci en büyük coin olan Ethereum, birçok açıdan değerli bir varlık olarak kabul edilir. Smart contract teknolojisinin geliştirilmesine odaklanması da potansiyel getiriyi artırabilir.
3. Binance Coin (BNB) - %15: Binance platformunun kripto para birimidir. BNB, Binance borsasındaki işlemlerde indirim sağlar ve ekosistemin bir parçası olarak değer kazanabilir.
4. Cardano (ADA) - %10: Yüksek güvenlik, ölçeklenebilirlik ve sürdürülebilirlik sunan Cardano, Akıllı Kontrol Birimi (ADA) adı verilen bir coin üzerine inşa edilmiştir.
5. Polkadot (DOT) - %10: Cross-chain platformu olan Polkadot, farklı blok zincirleri arasında iletişim kurmayı amaçlayan teknolojiler sunar. DeFi uygulamaları için büyük bir potansiyele sahip.
6. Chainlink (LINK) - %10: Chainlink, akıllı sözleşmelerin gerçek dünya verileriyle bağlanmasını sağlar. Veri güvenliği ve merkezi olmayan veri akışı sağlayıcılarında her geçen gün daha fazla kullanılıyor.
Bu portföy, farklı coinlerin öne çıkan özelliklerini ve büyüme potansiyellerini dikkate alarak oluşturulmuştur. Ancak, kripto para yatırımları her zaman riskli olabilir, bu yüzden dikkatli olmanız önemlidir. Ayrıca, bu önerilen oranları ve coin seçimlerini daha fazla araştırma yaparak kendi tercihlerinizi de dikkate alarak uyarlayabilirsiniz.
╚══════════════╝
3 le aynılarını söylüyor.. sağol
4'ün artısı 3 mesela bazen hatalı sonuçlar verirken 4'ün vermemesi ben açıköğretim sınavlarına girerken 4'le girdim online tek bir yanlışım yoktu bütün sorulardan nerdeyse full çektim arkadaşlar vardı mesela onlar 3'le girdiler aynı sonucu alamadılar : )))
Ucretsiz versiyonla ne gibi farklari var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?