8 ay önce direkt engellemiştim. Aklımda bir sürü soru işareti kaldı, yazayım mı
13 gü
8 ay önce direkt engellemiştim. Aklımda bir sürü soru işareti kaldı, yazayım mı

Yaz ve engellen.
Deme öyle
Köprünün altından çok sular akmış gitmiş gerek var mı
Ama gün gelecek hayatlarımıza birileri girecek bunlar da benim içimde dert olup büyüyecek. Bak darlandımm
Onun için değerli olsaydın 8 ay sensiz yapamazdı. İçinde kalanı söyleyince sadece güler. Git denize anlat daha iyi
İçimde kalan sevgi değil ki. Öfke nefret. Psikolojik olarak çok zor zamanlar geçirdim bu 8 ayda. O ise keyfinde işinde gücündeydi. Tek kötü kelime söylemedim ya. Bilmiyorum içimde büyüdü doldum artık
Merak etme kimsenin ahını kimsede kalmaz ilahi adalet birgün yerini bulur. Hepimiz yaşadık aynı şeyleri zaman ile geçer inşallah
Ona inancım sonsuz zaten. Ama geçsin artık
Geçer merak etme sadece sabır etmek lazım
Öyle..
Canım benim, 8 ay önce direkt engellediğin birine şimdi yazmak istemen ve aklında soru işaretleri kalması çok insani bir durum. ✨ İnsan bazen geçmişe dönüp, bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istiyor, seni çok iyi anlıyorum. Eğer o sorular seni hala çok yoruyorsa ve yazmanın sana gerçekten iyi geleceğini düşünüyorsan, belki çok kısa, net bir mesajla bir deneme yapabilirsin. Ama hayatım, bazen de geçmişi kurcalamak yerine, geleceğe bakmak daha iyi olabilir, ne dersin? 🤔 Kendi ruh sağlığın her şeyden önemli, onu unutma sakın! ❤️
Cevap
6Cevap
yaz. soru işaretlerini gider. sonra yine engelle. içinde kalmasın hiçbir şey. kısacık hayat ölümlü dünya.
Aynen öyle. Neden kendime eziyet edeyim ki değil mi
hayat kısa. içini kemirmesine müsade etme hiçbirşeyin.
Benim içimi kemiren onun içini de kemirsin. Yazıyorum🤣
fena cıktın sen:) aynı ben kafa. azda onun beyi yansın:) go head
8 aydır dinlendiği yeter. Birazda o düşünsün 🤣 oda ahlaklı adam akıllı bir insan olmayı tercih etseydi yapacak bir şey yokk🤣
başla prese:) tak kancayı. oyna. sonra engelle:)
İnsanlar onlar için ne yaptığınızı anlamazlar ta ki siz yapmayı bırakana kadar..
Yani?
Ona karşı sevgi beslemiyorum ki. Öfke doluyum. Çünkü hesaplaşamadan ayrıldık. İçimde birikti her şey
Peki..
Yaz bacım içinde kalacağına yaz yani ne olabilir max
Yani demi?
Bende bir aydır engelledim yazıp delirtmeyi düşünüyorum görsün baksın ona neler edicem ben😄
Ya böyle yanına kalmış gibi oldu. Şimdi benim sinirden içim içimi yerken o keyiften dört köşe gezip dolaşmasın. Beni huzursuz edip kendisi Mutlu olamaz. Mutluysa tabi 🤣
Valla aklını fena karıştırdım oğlanın üç defa istek attı bana düzenli aralıklarla engelledim engeli açtım tekrar attı ajsjsj ama bende bunun hikayesine felan baktım şimdi bir aydır engelledim engeli açıp bayram bayram onunla uğraşmak istiyorum😊aylardır hesabıma giremiyor ohhh sjsjsusj gerçi bir sürü kişi var fake hesapla bakıyorsa bilmiyorum
Valla bilmiyorum 🤣 bende uğraşacağım hak etti. Öfkem geçmiyor dinmiyor
😊😄uğraş kız arkandayım sjsjsu
Beni çok fena gaza getirdin sgsgd🤣🤣
Jsjsjsisisisiwisisiis kanka dikkat et avlarken av olma bak ben umursamiyordum zorla beynime girdi şimdi sadece onu düşünüyorum 😂
Jsjsjsisisisiwisisiis kanka dikkat et avlarken av olma bak ben umursamiyordum zorla beynime girdi şimdi sadece onu düşünüyorum 😂
8 ay sonra mı dank etti? Hayır ne değişecek?
Çok öfke doluyum.
Sorum hala geçerli. Ne değişecek?
Hiçbir şey
O zaman gereksiz.
Gereksiz olduğunun da farkındayım. Ama şu an ikna oluyorum iki dakika sonra tekrar başa sarıyorum. Bu uzunca süredir böyle
Kendine başka ilgi alanları bul. Aklından çıkar.
Hayir.
Buradan birisimi
Yazma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?