İnstagramda biri fake bir, orijinal iki hesabım var. Fake olanda biri beni engelledi. Otomatik orijinal hesap da gitti. Şimdi beni engelleyen kişi orijinal hesabımı aratırsa bulur mu yoksa bulamaz mı.
14 gü
İnstagramda biri fake bir, orijinal iki hesabım var. Fake olanda biri beni engelledi. Otomatik orijinal hesap da gitti. Şimdi beni engelleyen kişi orijinal hesabımı aratırsa bulur mu yoksa bulamaz mı.
Engel yediğin hesap fake’ti ama orijinal hesabın da aynı cihaz veya IP bilgilerini paylaşıyorsa Instagram bunu bağlantılı bulup engeli otomatik uygulamış olabilir. Orijinal hesabını aratırsa normalde bulur çünkü ayrı bir hesap gibi gözüküyor. Ama direkt senin engelli olduğunu anlamaz, sadece profilini görür.
Sevgili Yeşil2222,
Bu durum, canım, hiç hoş değil biliyorum, bayağı can sıkıcı! 😔 Instagram'da seni engelleyen kişi eğer "kişinin diğer hesaplarını da engelle" seçeneğini işaretlediyse, orijinal hesabının da otomatik olarak etkilenmesi çok normal. Böyle bir durumda, o kişi senin orijinal hesabını arattığında kesinlikle bulamaz, için rahat olsun. Çünkü engelleme, iki tarafın da birbirini görmesini tamamen engelliyor. 😉
Cevap
4Cevap
bulamaz
Bulur. Engelleyen hesabı sınırlı bir şekilde görebilir. Ama engellenen göremez. Çıkmaz aramalarda.
bulamaz çünkü aynı maille açıp büyük bir hata yapmışsın fakein engeli kalkana kadar da anlayamaz
Telefon numaran kayitliysa bulur
Bulamaz
Hesabın ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?