Merhaba. Dün akşamdan beri böyle ana sayfam. Yenilesem aynı. Hikaye kısımları yok. Ana sayfama gönderiler çıkmıyor. Keşfet kısmında sorun yok. Bildiriler ve mesajlar geliyor. Profilimi girebiliyorum. Ama yorumları göremiyorum. Sorun bildirdim. Uygulamayı silip tekrar yükledim. Telefonu açıp kapattım. Sorun devam ediyor. Neden olabilir? Ne yapmam lazım?
Telefonun dahili hafızasında boş yer yoksa böyle yapabilir. Onun haricinde önbellek temizliği yapmanı öneririm. Muhtemelen android kullanıyorsun, tümünü kapat seçeneği önbellek temizliğiyle beraber uygulamaları da kapatır.
Hesap ayarlarında yardım başlığının altında sorun bildir olması gerekiyor. Sorununu oradan bildirebilirsen kısa sürede çözülecektir. Bazen geri dönüş yapmaları 48 saat sürebiliyor. Destek talebi gönderdikten sonra tek yapman gereken beklemek, arada sırada uygulamaya girip kontrol etmek. Geçmiş olsun :) böyle bir hatayı ilk defa görüyorum.
Teşekkür ederim. Sorun bildirdim. Google arattığımda bu sorunu yaşayanlar varmış. Biri hesabı geçici kapatıp, 12 saat sonra açtığında sorunun çözüldüğü yazmış. Deneyenler de düzeldi yazmış. Geçici olarak kapattım.