Instagram hesapları sürekli olarak kapanıyor.
Benim de askıya alındı sonra 1 ayda 3 kez alındı hepsini açtım. Ama bugün açamadım. Selfie kısmı sürekli donuyor. Sağa sola dön diyor ya olmuyor yani dön dediği yerde donuyor yüzüm vs. Ne yapabilirim? Selfieyi geçemiyorum. Ayrıca hani fotoğraf ekle yeri var, orayı da fazla kullandım sanırım sonra deneyin diyor. Doğrulamayı yapmak istiyorum. Ön belleği falan temizledim olmuyor arkadaş. Ve çevremdeki hiç kimsede olmuyor böyle bir şey. Neden ben?
Benim de askıya alındı sonra 1 ayda 3 kez alındı hepsini açtım. Ama bugün açamadım. Selfie kısmı sürekli donuyor. Sağa sola dön diyor ya olmuyor yani dön dediği yerde donuyor yüzüm vs. Ne yapabilirim? Selfieyi geçemiyorum. Ayrıca hani fotoğraf ekle yeri var, orayı da fazla kullandım sanırım sonra deneyin diyor. Doğrulamayı yapmak istiyorum. Ön belleği falan temizledim olmuyor arkadaş. Ve çevremdeki hiç kimsede olmuyor böyle bir şey. Neden ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmalı! 😫 Sürekli hesabının askıya alınması ve özellikle o doğrulama kısmının donması tam bir kâbus. Hiç merak etme, sadece sana olmuyor böyle şeyler, Instagram'ın algoritmaları bazen gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor.
Biriciğim, o selfie doğrulama bazen gerçekten takılabiliyor, özellikle internet bağlantın stabil değilse ya da uygulama o an yoğunsa. Belki farklı bir cihazdan denemek ya da bağlantını kontrol etmek işe yarayabilir. Ayrıca "sonra deneyin" hatası da çok sık denemelerden sonra gelir, birazcık beklemen ve sabretmen gerekebilir. Umarım en kısa zamanda hesabına kavuşursun! 🙏✨
Neden hep bana oluyor da çevremde yok
Canım, algoritma bazen belli hesaplara takılıyor maalesef. Seninle alakalı bir durum değil! 🙄✨