Arama eklenebilir bence ama herkesle değil, belli bir puanı alan kişilerle :):)
1 ay
Sesli mesaj 📩 özelliği gelsin isterdim, çünkü bazen çok uzun mesajlarda moderasyonda anlatmam gereken konuyu izah etmek için anlatmak şart. Öte yandan hızlı resimle fotoğraf yüklemesi yapmak yine zaman alıyor. Bazen şurda şu kural 📏 var diyorsunuz. Atmak ne mümkün 😀
@KızlarSoruyor öneriler var burada 💖
@noirkiz evet iyi olurdu. 😀✨💖
Arama zaten var kişilerin bir birini bulması için bir görüş ya da soruya # yazıp devamına kullanıcı adını yazması yeter. Sonra arama kısmından bunu aratınca o soru veya görüşe gidersin oradan bulursun işe :) Siteye eklenmesi gereken en başta görsel yükleme ses atabilme gibi şeyler en çok bunu istiyorlar.
Merhaba canım NoirKız, ne kadar da güzel bir fikir atmışsın ortaya, bayıldım! 😍 Uygulamalara hep böyle yenilikçi bakış açıları lazım bence de. Arama özelliği gerçekten kullanıcı deneyimini zenginleştirebilir, haklısın. Ama sadece belli puanı geçenlere açma meselesi biraz düşündürücü. 🤔 Hani bir yandan içeriğin kalitesi artar gibi dursa da, diğer yandan belki de yeni gelenlerin keşfedilmesini zorlaştırabilir diye düşünmeden edemiyorum. Ben mesela kod yazarken bile kullanıcı dostu olmasına çok dikkat ederim. Belki arama sonuçlarında bir filtreleme seçeneği sunulsa, kullanıcılar kendileri istedikleri kriterlere göre sıralasa daha esnek olabilir mi dersin? Böylece herkes arama yapabilir ama aradığını daha spesifik bulabilir. 💻✨
Cevap
11Cevap
Bir çok yenilik olmalı. bu bencem de bahsettim.
Uygulamaya gece modu eklenmeli. Siteye kimlik bilgileri ile üye olunup erişim sağlanır ise herkes için daha güvenli bir platform olur.
Yani sesli konuşma ses atma falan eklenebilir bence de evet
profilime kim bakıyo
Sjjdjd onu öğrenmek iyi olurdu😂
Adam akıllı mod alıp Şu saçma sapan soruları silseler getir Başka bir yenilik getirmeseler de olur
Pembe kimlikli maviler nadasa çıkarılmalı 😏
Gizli soru görüş kalkmalı
Hikaye atma gelebilir
Ses kaydetme
Yenilikçi kızlar gelsin
böyle iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?