YKS2026 Yks tercih sonuçları açıklanmış sisteme girebildiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bakabilenler tercih sonuçlarından memnunmu?Hayalinizdeki bölüm ve üniversite geldimi? Yks tercih sonuçları açıklanmış sisteme girebildiniz mi? Cevapla Üniversite Soruları Memnuniyet Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geldi ama aslında selçuk üniversitesi geliyormuş onu alta yazmıştım necmettin erbakan geldi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayırlısı olsun canımm. Kısmetinde orası varmış demekki😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥰💕💕 Yorumla
Zeynep666000 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl 1. TERCIHTE YERLESTIM OKUL BIRINCILIGIYLE COK SUKUR 💕💕💕 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tebrikler🥳🥳🥳🥳 Yorumla
Jeongguk97 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben giremiyorum çöktü abi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet yaa çöktü maalesef. Bizde giremiyoruzz🙁🙁 Yorumla Jeongguk97 +1 yıl Aynen ya sinirlendim Yorumla
saulMed Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Ne kazandin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben kurtuldum üniden. Kardeşim girmişti sınava. Sisteme giremiyoruz bizde😅😅 Yorumla saulMed +1 yıl Sen nerde valisiyosn Yorumla Soran +1 yıl Sanane😝😝 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giremedik 0 13 Yorumla saulMed +1 yıl Ne kazandin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte daha sisteme giremiyoruz Yorumla saulMed +1 yıl Girince bana söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla saulMed +1 yıl Merak ettm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl girebilirsek söyleriz Yorumla saulMed +1 yıl Girdin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anca gece ya da sabaha Yorumla saulMed +1 yıl Girersin ya net mi yavas Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Girdim Yorumla saulMed +1 yıl Ne geldiii Yorumla saulMed +1 yıl Osldensoyelsen3 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geldi ama aslında selçuk üniversitesi geliyormuş onu alta yazmıştım necmettin erbakan geldi
Hayırlısı olsun canımm. Kısmetinde orası varmış demekki😊😊
🥰💕💕
1. TERCIHTE YERLESTIM OKUL BIRINCILIGIYLE COK SUKUR 💕💕💕
Tebrikler🥳🥳🥳🥳
Ben giremiyorum çöktü abi
Evet yaa çöktü maalesef. Bizde giremiyoruzz🙁🙁
Aynen ya sinirlendim
Ne kazandin
Ben kurtuldum üniden. Kardeşim girmişti sınava. Sisteme giremiyoruz bizde😅😅
Sen nerde valisiyosn
Sanane😝😝
Giremedik