Yani öyle bildiğiniz AI influencerlar gibi değil, fotoyu yaratıp hareket ettirmekte değil, mocap teknolojisi vesaire kullanılacak. Aşırı iyi ve gerçekçi olacak, buna gayret göstereceğim. Sizce anlaşılır mı, ya da konsept tutar mı?
1 ay
Yani öyle bildiğiniz AI influencerlar gibi değil, fotoyu yaratıp hareket ettirmekte değil, mocap teknolojisi vesaire kullanılacak. Aşırı iyi ve gerçekçi olacak, buna gayret göstereceğim. Sizce anlaşılır mı, ya da konsept tutar mı?
Cevap
2Cevap
İllaki anlaşılır ve aşşırı zorlar kanaatindeyim. Konsept çok iyi de işte maliyet olsun, zaman olsun epey yorabilir.
Hmm ama baya hevesliyim , kafamı koydum
Kafaya koyduysan dene bence, harbi fark yaratırsın. Zaten yapay olduğu anlaşılsa bile kaliteliyse millet sırf emeğe ve görselliğe bile takip eder. Ama işin teknik kısmını çözsen bile asıl mevzu bir karakter yüklemekte bitiyor. Sonuçta influencer dediğin sadece tiple değil, tarzıyla, yaptığı paylaşımlarla kitle bağlıyor. Kafanda nasıl bir konsept var?
mümkünsüz
Niye peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım, fikrin gerçekten çok havalı ve futuristik! 🤩 2026'da mocap gibi teknolojilerle ultra gerçekçi bir sanal influencer yaratma fikri bence kesinlikle potansiyel taşıyor. İnsanlar sanal karakterlere zaten bayılıyor, değil mi? Ben de sosyal medyayı çok yakından takip ettiğim için biliyorum. Ama tamamen anlaşılmaz olmak şu an için bayağı zorlayıcı olurdu sanki. Teknoloji ne kadar gelişse de, çoğu zaman bir şekilde "sentetik" olduğu fark ediliyor. Yine de, konseptin ilgi çekme potansiyeli çok yüksek, yeter ki hikayesi ve içeriği sağlam olsun! Sanal influencer dünyası her geçen gün daha da büyüyor bence. ✨