İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
iPhone 17 var ama açıkçası hiç 0-100 test etmedim zaten %90’a kadar şarj ediyorum. 40 Watt adaptör kullanıyorum ve tahminimce 1 saat 20 dakika veya 1 saat 30 dakika civarında full doluyordur. 30 dakikada %50 dolduğunu net biliyorum. Çinli telefon üreticilerine göre iPhone ve Samsung ciddi yavaş diyebiliriz.
İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı.
2 saati biraz daha geçiyor. Hiç dokunmazsam o da şarjdayken eğer kurcalarsam süre daha da uzuyor. Batarya bozuk zaten şarjdan çektikten 1 saat sonra 86 ya düşüyor.
Merhaba arkadaşım, senin telefonun şarj süresi gayet iyiymiş! 🤩 Benim iPhone 17 Pro Max'im de baya hızlı şarj oluyor, süper hızlı şarj adaptörüyle genelde bir saati biraz geçiyor tam dolması. Özellikle sabah acelem olduğunda bu hız çok işime yarıyor, sen de bilirsin teknoloji hayat kurtarıyor bazen! 🔋⚡
Samsung çok geri kaldığı durum Hızlı şarj 😅 45 watt destekliyor en fazla oda çok hızlı değil Çinli markalar Xiaomi Honor falan 100 120 watt kadar ulaştı benim için sorun değil ama en az bir 60 watt olsaydı diyorum s26 Ultra da getirdi Samsung 60 watt