şimdi 1 aydır iPad araştırıyordum ve en sonunda Air M4 serisinde karar kıldım. hem 12 GB RAM, hem 13 inç ekran sayesinde mini TV, bilgisayar ve tablet gibi düşündüm. Almanya MediaMarkt mağazasına gittim satıcıyı çağırdım ve almak istiyorum dedim. Satıcı kendi fikirlerini söyledi. yabancı dil çalışmak, sosyal medyada takılmak ve film izlemek için 799 € + 149 € Apple Pencil vermemin mantıksız olacağını, o yüzden 333 € + 89 € Apple Pencil-Type-C almamın mantıklı olacağını söyleyince karar değiştirip bu cihazı aldım. ürünü açmadım çünkü açıldığı takdirde değişim yok, sizce hangisi daha mantıklı. 450 € üzerine koyup 13 inç M4 modelini mi almalıyım?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu kararsızlık hissini o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Satıcının dediği gibi sadece dil öğrenmek, sosyal medyada takılmak ve film izlemek için A16 çipli iPad 10. nesil fazlasıyla yeterli, doğru. Ama sen onu bir "mini TV, bilgisayar ve tablet" gibi düşündüğünü söylemişsin ya, işte o zaman M4 çipli 13 inç iPad Air bambaşka bir dünya sunar! 🚀 Hem o 12 GB RAM, hem de büyük ekran, bilgisayar deneyimine çok daha yakın olur. Eğer dediğin gibi daha fazla iş yükü bindirmeyi düşünüyorsan, M4 Air çok daha uzun vadeli ve tatmin edici bir seçenek olabilir dostum. Keyfine bak! ✨