Güzel sanatlar , resim okuyorum tabletin parasını da portre yaprak biriktirdim dijital de belki satabilirim geliştiririm diye düşündüğüm için almak istiyorum tablet 128 gb Apple Pencil pro kullanılıyor sizce almalı mıyım yoksa gereksiz mi ikisi toplam 28.600 yapıyor
3 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bende air 5 veya m2 li olan bu yeni modeli düşünüyorum ama fiyatı gerçekten tuzlu. Samsungda gerçekten baya iyi işler çıkartmış. Tab s9 ve ultra modeli var kalem için etrafında ücrette ödemiyorsun yanında geliyor. Kesinlikle test etmeni tavsiye ederim. Ama dersen benim bütçem var ve apple ürünleri kullanıyorum, iPhone airpods gibi al derim ama kesinlikle samsungada bak derim
Buna bu parayı veren ya zengindir ve Allah'ın şükrünü bilmiyordur ya da yine Allah'ın şükrünü bilmiyordur.
Bir de bu iPhone ve Apple, i*raile destek veren bir kurum ve boyk*t listesindedir, bir müslümanın almaması gerekir, eğer oradakiler üzülüyor ve müslümanım diyorsa.
Niye bu kadar uygun 🙄 ya da bana mı öyle geldi bilemedim jdnsjsmsk
Al bence işine yaricak gibi
Öncelikle sen bu düşündüğü ne kadar süre yapacaksın heves mi iş mi buna kar ver bence
İş deneyeceğim
O zaman verebilirsiniz o parayı
Peki neden ayfon? Samsunglarda çok daha makul fiyata şeyler de var. Aynı kalemi olan hem de
Kaliteli işler android de çıkmaz
Neden böyle düşünüyorsun peki dediğim gibi Samsung'da bir tane model var ismini Hatırlayamadım şimdi gayet üst segment bir ürün
Kalemleri bile apple kadar rahat olmuyor içindeki programlar apple programları gibi değil paramı asla Samsung’a vermem
Fazlaca Ön yargılısın Hanım kız sen Sana bir şey anlatılmaz Nasıl istiyorsan öyle yap
Ön yargı değil gerçekler bunlar apple ile Samsung kıyaslanmaz bence
Bebeğim bu koyu hayranlık mide bulandırıcı iPhone senin babanın firması değil Sakin Ol Ayrıca zihnini de yeni şeyler öğrenmeye aç eğitim tam olarak bu demektir yeni şeyler öğrenmeye açmaktır Zihni sağdan soldan duyduklarında yola çıkarak diğer markalara kusup apple'ı yüceltmek sana bir şey kazandırmaz ucuz şeyler bunlar ucuz merak ediyorsan al ikisini de yan yana Koy her ikisini de çalış performansını gör ama eline dahi almadan birisine kusmak birisini yüceltmek ucuz şeyler
Bence senim yaptığın biraz bilgisizlik android den devam et
Evet bebeğim her şeyin en güzelini sen biliyorsun haklısın neyse
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçalı incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü sıfır basenli kalem etekli stilettolu garı ariyom ben
P *i*ç
Edepsiz köpek dölü... midemi bulandırdın
Aslında 9. Nesil de işini görür. Bunun tek değişikliği kalemi.
Veya samsun Tab S8 bak. Kalemi filan dahil içinde
Pahalı apple değmez almaya
İşlemcisi için sevebilir birkaç yıl sonra 50 bin den aşşagı ürünü satılmaz
Aynen satılmaz satamazsın o ürünü
Apple değer kaybetmez nası satamam 2024 model ayrıca
Satmak için almıyorum işime yarasın diye alıyorum
Kardeş bizi dinlemeyeceksen ne diye soruyon
Alınabilecek bir tablet
bence almalisin ihtiyacini karsilar
Telefondan iyi anlar mısın?
birazcik
Bende alcam